Cinsiyet belli oldu partisi

• Kullanıcı W
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti
Bebegin cinsiyeti belli oldugunda anne ve baba adaylari bir balon patlatiyor, ve uuuuuu diye ses cikararak mutlu oluyorlar rengi gorunce.
Pesinden daha bebek dogmadan baby shower partisi vardir :mrslkm: , dis partisi, mevludu, kaka yapti partisi zart zurt partisi diye devam eder :mrslkm:

İşte bunlar hep amerikanin oyunu.. o trampmi trampetmi hep o var ya o[emoji849]

Lenovo K33a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6abaf2616389.jpg

sanırım tuğba eşeysiz ürüyor.

bkz: yazık lan kimin karısıysa

Ya kız çıkacak ya erkek başka alternatif yok. İkisine de aynı ölçüde seviniyorsun. Aklınız fikriniz çeyrek altında biliyoruz.

Peki çocuğum çişini yapıyor partisi desem? https://eksiup.com/0781f1f7e

İnsanların birlikte bir şeyler yapmak için bahane bulmaları, özellikle ev hanımlarının bu yönelimi bilindik bir şey ama bunlar bambaşka olaylar artık. Eşeğin şeyine su kaçırmak resmen.

Çocuk sahibi olmak, dünyaya bir can getirmek ve bunun sevincini eşinle dostunla paylaşmak istemek gayet kabul edilebilir bir şey, o yüzden bu "baby shower" olayını garipsemiyorum hiç, bizim kültürümüzde de vardır çünkü çocuk görmesi, lohusa şerbeti falan gibi şeyler. Ama çocuğa dair en temel şeylerin hayatındaki tek başarısı dünyaya çocuk getirmek olan ebeveynlerce suistimal edilmesi çocuk için çok acı bir olay.

Ve nerede çocuğuna aşırı düşkün, varı yoğu bir oğlu/kızı olan, mide bulandırıcı anne/baba tipi varsa %100 aşırı mutsuzdurlar evliliklerinde. Birbirlerinden nefret ettikleri için çocuğa sarılmışlardır. Hiç şaşmıyor.

Komşum kızının 6 aylık oluşunu kına gecesi düzenleyerek kutladı.
Çocuğa bindallı giydirdiler, kırmızı giyinmek şartıyla gideceksin bir de.
Can sıkıntısına ve gösterişe zemin gibi bu.

Hele o 1 yaş dogum gunu kutlamalari:mrslkm:
Su sisesinin uzerine, tabaklarin uzerine, pecetelere, masa ortusune, bardaklara ve hatta litrelik cola, fanta uzerlerinde cocugunu resmini goruyorsun.
Yani o cocugu bir daha gormek istemiyorum
Etraf suslu puslu.
Ayni tip kiyafetler.
Acayip bi ortam ya.
Pasta yerken insan dusunuyor ,hani gerek var miydi bizi kiskandirmak icin onca masrafa diye:nopsrn:

1 yaş doğum günü partileri cidden değişik,çocuğun suratına çatal saplayarak pasta yemek yani nebilim.
Önümüzdeki ayda baby shower partisine davet edildim,ilk defa gidicem. beni neler bekliyor bilemiyorum.. tedirginim.

Bu tarz ebeveynlerin cocuklarini yetistiris tarzi da sıkıntılı oluyor cogu zaman.
Bir kere anne israri uzerine 4 yas partisine ugradim. Deli gibi simarttiklari cocuklarina sevgi gosterileri yapmadigim icin annesi bi hayli kıl oldu bana. Cocuk sonucta caniiim ne tatli diyemiyorum, tahammul edemiyorum ki edilecek bir taraf da yok bence.

yok daha neler
neyin özentisi acaba bu

peki bundan o sabi sübyanların haberi var mı ?
görgüsüzlük başka bi şey değil.
bi de komik:p

çoğu erkeğin maruz kalacağı durumdur,iyi yazmışsınız güzel yazmışsınız hoş yazmışsınız lakin eşiniz yapacağım derse olay bitmiştir dkgkdj,büyük konuşmayın derim...

bir çocuğum olsun eşime dünyaları önüne sererim vay , ama erkek olursa bulaşık yıkamaya devam aha

Neye tepki verecegini sasirmislik ..
insanlarin ailesiyle sevdikleriyle guzel anilar biriktirmesini gorgusuzluk olarak anmak garip

Bir bu, iki doğmamış bebeğe parti. Hayatımda bunlar kadar kusturuklu şey görmedim. Diş partisi, lohusa partisi, 40. Uçtu partisi diye gidiyor. Öğk.

Zor bu annelerin isleri.
Bunlar anneyse ben baska biseyim yalniz :nopsrn:

Geri