Cinsellik mi duygusallık mı?

Konu sahibi son olarak 32 gün önce görüldü

Cinsellik mi, duygusallık mı?

• Kullanılan toplam oy
    18
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cinsellik + şehvet + fetiş + (bondage + discipline + submission + madochism) - duygusallık = değişen bişey yok bence.

duygu falan hangi yüzyıldayız yhaa

Tabi ki cinsellik.
Cinsellikten sonra duygusallık gelir

Her ikiside, ikiside tek başına olmaz.

Duygusuz ilişkilerin odunlarını bulunuz efendim.. :liv:

Böyle cesur sorulara samimi cvplar vermeyi seven bir insan olarak, bu sorunun insanın doğal halleri ve ihtiyaçları konuları birbirine çarpıştıralarak sorulmuş mantık hatası bir soru olduğu söylemek isterim.

Duygusallık. Cinsellik bi ihtiyacını karşılar duygusallık seni mutlu eder faydalı bir şeydir bence.

“Sihirli değil sevişmek, içinde hiç aşk yoksa.” diyordu şimdi dinlediğim şarkı da.

Mesela nikahsız değil de salt zevk için yaşanan cinsellik ahlaksız geliyor bana.

Farketmez cunku ben ayaktada giderım :D

siz musaıt olduğunuz yerı bana soyleyın yeter :p

İkisi ne alaka bilmiyorum ama duygusallıktan hoşlanmayan bir yapım var. Cinselliği işaretleyelim, bizim için özel olan biriyle birebir spor yapmak gibisi yoktur herhalde. Duygusal olmak hayatın her alanında kaybettirir.

İkisinin de olması lazım. Duygusallık olmadan yaşanan cinsellik olursa hayvansal içgüdü olarak davranıyordur. Sadece duygusallığın olması cinselliğin olmaması da ileri de sorun sıkıntı yaşatır. O yüzden dengeli şekilde olması lazım. :)

Ben cinselliğin içinde duyguların olmaması gerektiğini düşünüyorum.
Bundan kasıt birine aşık olmamak değil,cinselliğin yaşandığı anı kast ediyorum.
Kişi arzularını,ruhunu tamamen özgür bırakmalı.
Yok acır mı,yok zevk aldı mı yok utanır mı vs. Kişi tüm kaygı beklenti özellikle akılsal reaksiyonlarını önemli ölçüde geride bırakmalı.
Tabi her iki tarafta böyle bu şekilde olmalı tek taraflı olmamalı bu yaklaşım.
Duygusuz, %100 şehvet ve tutku dolu,sert seks her iki cins için de daha sağlıklı diye düşünüyorum.
Duygulu seksten anladığım ne peki? Yukarıda verdiğim örnekler yani her iki tarafta içinden geldiği gibi özgürce dürtüsel olduğu gibi davranmalı bence.
Duygusal bir yaklaşımı ilk ilişkinde sergilersin,akılsal bir yaklaşımı çocuk yaparken sergilersin.
Cinsellik insanin dünyevi beyinden ıraklaşması geren bir eylem diye düşünüyorum.

İkisi de.
-şimdi uzun uzadıya açıklardım da üşendim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri