Cinsel organında 278 piercing bulunan adam: Seks hayatıma engel değil

• Kullanıcı Sanem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Yaşamdan Kesitler
Konu sahibi son olarak 1205 gün önce görüldü
Dolar düşünce Odatv nin verdiği haberlere bak

Videoyu yeni açtımm 20 saniye izledimmm o ne çirkin öyleee
şeytan böle bişi heralde xd şeyinin şeyi ağarmışşşş orasını burasını deldirip küpe takıyo

Olum kisin donar nan onnar.

Kaynar su doker cozulmesi icin

Bastan asagi dövme/piercing ile donanan insan sayisi ne kadar cok artti ve ben hic estetik bulmamama ragmen cok saskin saskoloz da bakamiyorum.
Opsiyonel olarak bilinme ihtiyaci cünkü bu. Bedenimizde tasidigimiz cogu fenomen baskalarina bi mesaj.
Issiz bi adada tek basina yasasa bu adam 278 degil tek bi tane piercing yaptirir miydi?
Kizlar geciyorum cilt bakimini ağda bile yapmaz. Erkeklerin sac sakal dahil.
Burdaki piercing de sosyal bi olgu, "baskalari" deyip gecmemeli cünkü baskalari tüm hayatimizdir(emmanuel felsefesini yapti, sartre "cehennem baskalaridir" dedi ve "baskalarinin askiyla basliyor hayatimiz." I.Ozel)
Piercing de baskalarina verdigimiz bi sinyaldir,
Ozünde bardaki tuvalet duvarina bir seyler karalayan kadinin da kamyon arkasinda edebiyat yapan adamin da yaptigindan öte bi fark tasimiyor
biz nasil ki her sabah ise okula giderken üzerimize ne takip ilistiriyorsak.
En basitinden su anda ne dinliyorsun'a sarkilarimizi paylasmak dahi bi sembol verme ihtiyacimizdan.
Bu adam ve devamının "anlasilmama" kaygisi yasadigi kanaatindeyim cünkü görünür olmanın yüceltildigi bi dönemdeyiz. Cag, gösteri cagi.
Oyleyse ne demek istiyorum, vallahi ben de bilmiyorum. Soyunalım.
Gel otur șöyle bakalım... Ne vardı bu kadar içicek sanki.. Ot.. Otur heh, bi kahve yapalım sana.

Son düzenleme:
Geri