Cinsel ilişkili ödeme seçeneği..

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hollanda hükümeti cinsel ilişki karşılığında özel ders vermeyi onaylayan teklifi yasalaştırıyor. Böylece 18 yaşından büyük öğrenciler, ders aldıktan sonra ödemeyi cinsel ilişki ile yapabilecekler. Hükümetin attığı bu adım, büyük tartışmaları da beraberinde getirdi.

PARA TEKLİF ETMEK YASAK

Ulaştırma Bakanı Melanie Schultz van Haegen ve Adalet bakanı Ard van der Steur, konunun yakın zamanda meclise taşınarak yasal hale geleceğini söyledi. Bakanların yaptığı açıklamada, cinsel ilişki için para talep edilmesinin fuhuş kabul edileceği ancak tarafların bu şekilde karşılıklı rıza ve inisiyatifle hizmetleri takas etmesinin kanuna uygun olacağını ifade etti.

İLİŞKİ KARŞILIĞI DERS ALINABİLECEK

Konu, cinsel ilişki karşılığında ders verdiği tespit edilen sürüş eğitmenlerine fuhuş sebebiyle soruşturma açılmasıyla gündeme gelmişti. Yapılan soruşturma sonucu tarafların karşılıklı rızalarının olduğunun tespit edilmesi üzerine iki tarafa da cezai işlem uygulanmamıştı.

Daha neler göreceğiz bakalım. :nee:

cidden tuhaf bir ülke ya da öyle mi görünme çabası

Özgürlüğü bukadar da esnekleştirilmese keşke, sıradışı bir ülke olmaya devam ediyor.

Gomdun Hollandayi 2 dkda Yabani, ben hic gormedim oyle bir surucu kursu. Ayrica burdan yetkililere sesleniyorum Limburg bagimsizligini ilan etsin, ayri ulke olsun. Biktim artik :T:

Ya parası olmayan erkek ne yapacak x:

Bkz: tezgah arkası
Bkz: hesabı anan ödedi
Bkz:dünya kadar paran olacagina...
Bkz:yoksa paran vardır kumbaran

şladkşlasd bende aynı şeyi dicektim ya climax demiş dünya kadar malın olacağına .. :D

Birde derler ki medeniyet orada. Hadi neyse bu bayatlamis bir cumle.

Peki odeme sekli dersten once mi sonra mi?

Merak ettim baktım. Böyle bir şey "aşırı özgür" geldiğinden değil de, yasama niye bununla uğraşsın diye düşündüm. Harbiden uğraşmışlar ama yasalaştırma falan yalan dolan anladığım kadarıyla. Böyle tekil bir olay yaşanıyor, kamu davasına dönüşüyor. Sonrasında davanın hakimi "Ne var kardeşim biz ahlaksız arsız Batı, gavur eller değil miyiz nıhahaha" şeklinde bir karar verince, olay parlamentoda tartışılıyor "bu illegal bir fuhuş eylemi midir" diye. İki adet bakan da dahil oluyor bu parlamentodaki tartışmalara, netice itibarıyla da diyorlar ki "yok lan fuhuş olamaz bu, bi sıkıntı yok başkan bu LEGAL bir durum" şeklinde noktayı koyuyorlar.

*captain flies away*

Kartlı ödemeye alternatif sunulmuş, bunun adı medeniyet, medeniyet dediğin nedir ki hem :)

Taksit seçeneği var mı vade farkı uygulanıyor mu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri