Cinsel içerikli videolara bakmak gereksinim midir ahlaksızlık mıdır ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Dürüst olmak gerekirse ahlaksızlık olarak düşünmüyorum benİnsanlarımızın cinsellik bilgisi çok zayıf bu videoların yardımcı olduğunu örnek olduğunu düşünüyorum
cinsel içerikli derken kötü filmler mi yok sa egitici videolar mı cinsellikle ilgili duruma göre değişir egiticiyse değil ama öbür türlüyse sapıklık![]()
işte bende öbüründen bahstmiştim canım![]()
sapıklık yahu![]()
bence deözellikle 15 yaşından küçük çocuklar bakıyorsa çok çok sakıncalı onuda ekleyim
![]()
Arkadaşlar konulara bakış açınızı biraz degiştirin bireysel düşünmeyelim toplumsal düşünelim. Ahlaksızlık olarak düşünenler gizli izleyiciler oldugunu düşünuyorum. Kimse internet kullanıpda ben hic izlemedim demesin inandırıcı olmuyor gerçekten![]()
yetişkin birininde bakması sakıncalı bence gülüm ya. o ne öyle yani. ayrıca bi konunun üstüne ne kadar düşersen ( özellikle cinsellik konusunda) o kadar tökezlersin bence. araştırıcaksın tabiiki kör cahil olmicaksın ama öyle videolar felan. insanın aklını alırlar![]()
Maşallah çok çalışkan bir toplumuzEvlenmeden eğitime merak salmışız
![]()