Cinsel içerikli videolara bakmak gereksinim midir ahlaksızlık mıdır ?

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 902 gün önce görüldü
Cinsel içerikli videolara bakmak gereksinim midir ahlaksızlık mıdır ?

Dürüst olmak gerekirse ahlaksızlık olarak düşünmüyorum ben :) İnsanlarımızın cinsellik bilgisi çok zayıf bu videoların yardımcı olduğunu örnek olduğunu düşünüyorum

Dürüst olmak gerekirse ahlaksızlık olarak düşünmüyorum ben :) İnsanlarımızın cinsellik bilgisi çok zayıf bu videoların yardımcı olduğunu örnek olduğunu düşünüyorum

o videoların örnek olduğunumu düşünüyorsun?
aynısını yapıcam diye insanlar birbirini kitler.
Gereksinim değildir. böyle bilgiler bu yolla öğrenilmez kanaatindeyim ..

Daha once cinsellik deneyimi olmayan insanlar genel evlere akın edip hastalık kapıyorlardı. Şimdi en azından videolarda bilgi sahibi olabiliyolar

Erotik sahnelerin seyredilmesi kişinin manevi hayatını olumsuz yönde etkiler. Üstelik zamanla alışkanlık ve tutku haline gelerek bir takım ahlaki zaafların ve hiç istenmeyen durumların ortaya çıkmasına sebep olabilir. Bu sebeple böyle bir şeyden kesinlikle uzak durulmalıdır.

Bütün günahlar ve ahlaki bozulmalar müstehcene bakışla başlar bakışın ısrarıyla gelişir sonra fiilî günaha dönüşür. Üstelik gözler baktıklarının resimlerini de çeker hayal arşivinde depo eder. Nereye gitse nerede olsa artık çektiği bu resimler hayal aleminde gözlerinin önündedir.

Videoların hangi amaçla seyredildiğine bağlı bir durum. Kişi saat başı izliyorsa bu sapkınlıktan öteye gitmez. Ama kimi videolar ergenlik dönemindeki gençler için eğitici niteliktedir. Uygunsuz ve hastalık dolu ortamlarda öğrenilmesindense video yoluyla izlemek ve öğrenmek daha uygundur.

cinsel içerikli derken kötü filmler mi yok sa egitici videolar mı cinsellikle ilgili duruma göre değişir egiticiyse değil ama öbür türlüyse sapıklık :)

bence de :) özellikle 15 yaşından küçük çocuklar bakıyorsa çok çok sakıncalı onuda ekleyim :D

yetişkin birininde bakması sakıncalı bence gülüm ya. o ne öyle yani. ayrıca bi konunun üstüne ne kadar düşersen ( özellikle cinsellik konusunda) o kadar tökezlersin bence. araştırıcaksın tabiiki kör cahil olmicaksın ama öyle videolar felan. insanın aklını alırlar :D

Arkadaşlar konulara bakış açınızı biraz degiştirin bireysel düşünmeyelim toplumsal düşünelim. Ahlaksızlık olarak düşünenler gizli izleyiciler oldugunu düşünuyorum. Kimse internet kullanıpda ben hic izlemedim demesin inandırıcı olmuyor gerçekten :)

Arkadaşlar konulara bakış açınızı biraz degiştirin bireysel düşünmeyelim toplumsal düşünelim. Ahlaksızlık olarak düşünenler gizli izleyiciler oldugunu düşünuyorum. Kimse internet kullanıpda ben hic izlemedim demesin inandırıcı olmuyor gerçekten :)

ya şimdi konuşturucaksınız adamı :) gizli izleyici ne demek yahu bu biraz bencil bi söz oldu.
Herneyse , şahsen böyle filmlerin baz alınıp kendine yol çizilmesine karşıyım. bana sapıkça geliyor. yaz bakalım goggle cinsel içerikli video hangisi eğitici çıkıcak? işte ben bundan bahsediyorum. sonra abuk sabuk fanteziler, istekler ..

Bencilce degil gayet açık ve net kimse iyi polisi oynamasın diyorum açık açık ben gorusumun arkasındayım herturlu savunurum. Abuk sabuk dedigin videoları savunmak için söylemiyorum ergenlik çagındaki cocuklara faydalı yol gösterici oldugundan bahsediyorum ben. Yani genclerin bu konudaki meraklarını genel evlerine giderek yeneceklerine, videolar eşliginde daha hastalıksız daha zinadan uzak almaya çalısıyolar demek istiyorum. Burda anlamaycak yadırgayacak birşey yok. O abuk sabuk olarak duşündügün videolarda insanların cinsel hayatı o da ayrı bir konu. Siz halen daha leylekler tarafından getirildiginizi düsunuyorsunuz diyecek sözüm yok .))))

o kadar ufak yaşta bunları öğrenme çabası ney oda tartışılır zaten.
leylekler meselesi hakkında yorum dahi yapmicam sen anlarsın zaten nedenini ;)
ayrıca zinadan kaçmak için akıl bulandırıcı şeyleri izlemek ne kadar doğru? eskiler napıyodu. nefs işte illa bi kulp buldurur.
neyse konuyu uzatmaya gerek yok. Ben halen videolarla öğrenilmesinin yanlış olduğu kanaatindeyim.

yetişkin birininde bakması sakıncalı bence gülüm ya. o ne öyle yani. ayrıca bi konunun üstüne ne kadar düşersen ( özellikle cinsellik konusunda) o kadar tökezlersin bence. araştırıcaksın tabiiki kör cahil olmicaksın ama öyle videolar felan. insanın aklını alırlar :D

öyle sonrada sapıklaşma ile :) bin bir türlü şey yaparlar :) izleyenlere tavsiye :) yapmayın abicim günahtır :) :D

Maşallah çok çalışkan bir toplumuz :D Evlenmeden eğitime merak salmışız :D

İzleyen izlesin yav ne işimiz var :zuha:
Şaka bir yana , gereksinim de olabilir,ama sürekli dakka başı bu işlerle uğraşanlar için artık psikolojik desteğin verilmesi gerekiyor,çünkü bu bir hastalık,özel bir ismi vardıda şu an aklıma gelmiyor :icon_yokcanim:

BENCE

"Cinsellik kavramı bizim toplumumuza bilinçli olarak yanlış öğretildiği için en ufak konularda bile bireysel bakış açıları ortaya çıkıyor

Cinsellik insana özgü bir durumdur çünkü tamamı duygularla ilgilidir ve sizin duygularınızı önceden yönlendirmeniz diye birşey yoktur

İnsan evlilik hayatında yaşayacağını cinsel deneyimi video izleyecek falan kazanamaz zaten kazanmamalıda sadece duygularının onu yönlendirdiği gibi davranmalı

Cinsellik kavramı ile ilgili bilgileri öğrenmek için okumak fazlasıyla yeterli bence videolar sadece insanların kendini kandırması"

Her Koyun Kendi Bacağından Asılır..Kimisi Merak amaçlı izler,Kimisi sapıklık uğruna,kimisi duygularını ifade eder amaçlı.Kesinlikle izlenmemeli.Ama izleyenleride burda yadırgayacak değiliz.Herkesin düşüncesi,herkesin bakış açısı farklı.Herkes bildiğini yapsın.

Geri