Çinli doktorun vücudunu görenin ağzı açık kalıyor!

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Adı Yuan Herong. 30 yaşında bir doktor. Ancak böyle hanım hanımcık görünmesine sakın aldanmayın. Bir de onun vücudunu görün...

11339555-728xauto.jpg

30 yaşındaki doktor Yuan Herong Çin'de yaşıyor. Ama onu bu habere konu yapan doktorluğu değil. Herong ufacık tefecik ve minyon görünümünün altında vücudu ile herkesi şaşırtmayı başarıyor.

2 YIL ÖNCE BAŞLADI

Çünkü o 2 yıl önce güçlü görünmek için başladığı spor sayesinde tam anlamı ile kadın herkül görünümüne ulaşmış durumda.

HAFTADA 5 GÜN SPOR YAPIYOR

Haftada 5 gün spor yapan 30 yaşındaki doktor vücudunun güçlü görünümü ile de 2 yıl önceki hedefine ulaşmış görünüyor.
Herong güçlü vücudu kadar Çin'e özgü savunma sporlarında da başarılı bir kadın. İşte kaslı doktorun fotoğrafları...

1.
640xauto.jpg

640xauto.jpg

640xauto.jpg

Mynet.​

O nasıl şapşik bir okuma , o nasıl bir tatlılık ve neden öyle bir vücut ?

Bizdeki doktorlara da böyle vücut lazım.. Aynısından.. İnsanlar besmeleyle yaklaşmalı yanına..

Kadın dediğin bıngıl bıngıl olur shhs
Gülerken göbeği sallanır felan shssh

Beğendim güzel vucud yapmış
Bir de partnerini düşünsenize tipi tip teki adam gibi cılız kuru bişey shshs özgüven yetmezliğinden hık diye gider adamcağiz shsh

4 yılda yakalayamayacağı adeleyi 2 yılda yakalaması ona Allah’ın bir lütfu değil.doktor olması artı bir avantaj sağlasada kendini iğnelemesi hiş hoş değil

Çok itici olmuşsunuz bayan.
Kadında da erkekte de bence çok garip duruyor bu tarzlar.
Sanki pompayla hava basılmışta, bazı yerleri hava kaçırmış gibi geliyor.

Yüzünü görüp askıntılık yapanlara bi de boydan atayım da salsın beni demek için hep bunlar. Ağzım açık kalmadı bu arada, sizin kaldı mı?

Yüzünü görüp askıntılık yapanlara bi de boydan atayım da salsın beni demek için hep bunlar. Ağzım açık kalmadı bu arada, sizin kaldı mı?

kikikikiki kalmadı kikikikii niye kalsın ki kikikikikikikkik asyalı kikikiki hatun kikikikik seviyoruz kikikikikiki ama kikikikikiki kalmadı yani kikikikikikikik

kikikikiki kalmadı kikikikii niye kalsın ki kikikikikikikkik asyalı kikikiki hatun kikikikik seviyoruz kikikikikiki ama kikikikikiki kalmadı yani kikikikikikikik
Kikikikikikiki onlar da seni sever belki kikikiki en azından kikikikiki ekmek yemiyolar kikikiki pilav yersiniz kahvaltıda kikikiki tşk.

O minnoş yüzden bir adele yığını çıkması ilginç

Beni paylaşımcı bir kimse olarak görmen üzdü, ben öyle bir insan mıyım? kikikikik
Kızı paylaş demedik b... neyse sana demek istediğimi halkın içinde demiyorum... kör kuyularda da derin sularda da dağın başında da evin içinde de caramiosuz kalasın.
konu terk edilsin kikikikiki. :kac:

Tam aradığım hatun işte bu. Adresi, telefonu neydi?

Geri