Cinlerle görüşebildiğini ve öldürebildiğini iddia eden hoca

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Önce İslamiyete davet etmiş, sonra dua edip ateş topları yağdırmış. Aynı şeyi Gandalf yapınca vaaaooovvv, bu adam yapınca ıyyyyy. Riyakarsınız.

ilgili haber;

Cinlerle görüşebildiğini iddia eden bir kişi:

Şeytan'ın oğlu Mihrez'i çağırdım, geldi. Mihrez'e 'Müslüman ol bırak bu işleri' dedim. Savaştık, öldü.

Önce İslamiyete davet etmiş, sonra dua edip ateş topları yağdırmış. Aynı şeyi Gandalf yapınca vaaaooovvv, bu adam yapınca ıyyyyy. Riyakarsınız.

ilgili haber;

Cinlerle görüşebildiğini iddia eden bir kişi:

Şeytan'ın oğlu Mihrez'i çağırdım, geldi. Mihrez'e 'Müslüman ol bırak bu işleri' dedim. Savaştık, öldü.

butür sahte kisilerin kiclarina kazik cakip cinleri cikartacan

dinimizi müslümanligi sapitanlar böyleleri iste

E cinlerle iletişim kuran bazı deliler var bunu herkes biliyor ama öldürebilirler mi ona karışmam

Bu forumda varolus mücadelesi veriyoruz.
Cin s.kmis seytan dogurmus tabirinin canli örnekleriyiz kardeslerim.(Ortaligi yaygaraya vermeyin hemen, yalniz bir metafor kullandim..)
Yurttaslarim..buradan sag cikan herkes,seytana papucu ters giydirir.
Asla ve kati böyle cinci hocalara üfürükcülere kanmayin.
Biz bunlari atlattik...büyüdük..tecrübelendik.
Yasasin forum halklari.

Bu tür palavracılar her tür mesleği kendinde görebiliyor. Benim Kuzen genelde iş adamıdır. Ama her selâm verenden borç ister meselâ. Bir de böylelerine aldanan kerizler var ve borç veriyor. (Ben meselâ)

Umarım resmi göstermek için eve götürmez karşısındaki kişiyi, çünkü cin var deyip çıkarmak için şey etmesi lazım..
Mihrez'de güzel nick olur ha, şu söylenene inanan milyonlar var ülkede, sonrada neden böyleyiz.

Hocam yanlış yolda, bu cin ekibi genelde s..lerek çıkarılmıyor mu? E öldürmek için de direk, plugfır, bondagedır, toptur falan kullanmak gerekir diye düşünüyorum hahahah

Hocam yanlış yolda, bu cin ekibi genelde s..lerek çıkarılmıyor mu? E öldürmek için de direk, plugfır, bondagedır, toptur falan kullanmak gerekir diye düşünüyorum hahahah
hikayede atlanmış kısımlar var. öldürme öncesi bir şeyler yaşanmış, anlarız.
hocam ve mihrez arasında yaşananlar:

Cin size şapka çıkarır

ulan şeytanın "çocuğuna" bile göz dikmişler. starbucks tebliği , bar önü tebliğleri bitti şimdi sıra mammona , mihrize azazele geldi.
gtünüz yiyorsa zuzula ya kendi mekanlarında meydan okuyun , şöyle dualardan demet yapıp köylerinin ortasına bi kamikaze yapında alem iman görsün moruk
allah da desinki "heyt be cengaver bunlar cengaver allahıma"
ulan anlatılanlara göre gerçek olsaydılar sizleri karıları yapardılar o level ile ama dua edin gerçek değiller.

Geri