Cinlerle Evli Olduğunu Söyleyen Kadının Anlattıkları Tüyler Ürpertiyor

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Söz yazarı Brocarde isimli kadın, asker bir cinle evli olduğunu söyledi. Anlattıkları kan donduran Brocarde, askerin kendisini öldürmesinden korktuğunu dile getirdi.

Dünya, cinlerle evli olduğunu söyleyen Brocarde isimli kadının anlattıklarıyla şaşkına döndü. 38 yaşındaki söz yazarı Brocarde, bir cinle evli olduğunu ve cinin asker olduğunu ifade etti.

35 YAŞINDA KUYUYA DÜŞMÜŞ

Fırtınalı bir gecede uykuya dalma konusunda sorun çektiğini dile getiren Brocarde, o sırada kendisini Victoria döneminde yaşayan bir cinin ziyaret ettiğini söyledi. Brocarde, Edwardo isimli cinin 35 yaşındayken ölen Victoria askeri olduğunu söyledi.

BELİRLİ ARALIKLARLA GELDİ

İlk ziyaretten sonra belirli aralıklarla gelmeye devam ede Edwardo'ya Brocarde kısa sürede aşık olduğunu sözlerine ekledi. Çocukluğundan beri paranormal olaylara inanmadığını dile getiren Brocarde, yaşadığı şeyin korku filmlerinde görünenden farklı olduğunu dile getirdi.

"GÖRDÜĞÜMDE KALBİMDE SICAKLIK HİSSETTİM"

Yıllar öncesinde de bir hayalet ile karşılaştığından söz eden Brocarde, "Edwardo'yu gördüğümde kalbimde bir sıcaklık hissettim. Odada bir varmış gibi hissettim ama çevreye baktığımda kimseyi görmüyordum. Odanın aydınlanması için baş ucumdaki lambaya elimi uzattığım anda biri beni engelledi. O sırada kulağıma beni sevdiğini söyledi. İşte o anda aşkın ne demek olduğunu anladım" ifadelerini kullandı.

ÖLDÜRMESİNDEN KORKUYOR

Edwardo'nun varlığının kendisini mutlu ettiğini vurgulayan Brocarde, aralarındaki bağın kuvvetli olduğunu ifade etti. Bu bağın kimi zaman korku yarattığını söyleyen Brocarde, onun bir hayalet olabilmesi için Edwardo'nun kendisini öldürmesinden endişe ediyor.
alıntı​

benim heriften iyidir cinle evli olmak. cin cin diyim de gelir belki bi paravanla çaya çıkarız kehkeh

bu sektöre girsem güzel para kazanırım cinler minler

Uygun fiyata cin çıkarılır, sokulur, büyü bozulur, yapılır. Halı, kilim, muska, ekim ayına özel indirimli paket fiyatlarımız için pm. Cin çıkarımı alana hemeroid tedavisi bedava!!!

cin hikayesi mi.. cok eskilerden bizim koyde bi kadinin basina gelmisti bu durum. o cinle evliydi ve birlikte cocuklari vardi. anlatilanlari geri dinleyince aslinda dogru olabilir diyorum. tabi o zamanlar herkes kendisini manyak bi psiko zannediyodu

Bir muslumanlik inanci der ki;
Imanin zayif oldugundan goremessin, ateizlerde bu yuzden gormuo. Onlar muslumanlari yoldan cikarmak icin ugrasir seytanin soyundan olduklarindan isleri budur.

Yani yabanci ulkede cin yoktur. Ghost vardir Demon vardir. David'in 72 lejyoner demon'nı vardir.
Ancak cin turkiyede vardir ve dabbe izleyenlere musallat olur. Musluman olamadigin icin goremezmissin. Bizzat rukye yapanlarin arasina katildim ama sonuc koca bir sifirdi herkes o fenomenin orada oldugunu hissederken bende bir tepkime olmuyordu.

Ayrica siprutuel satanizm menşeyliyim ama olmadi. Bir keresinde bir arkadasima bu sekilde cikarma islemi gibi bir rituel duzenlendi. Arkadastan cikan hic bisi yoktu.
Bende hoca tam isleme koyulmusken bir den kafami hizlica geri atip yavasca dogrulup goz bebeklerimi yukari kaldirdim ve "hocam yapacan ise sokayim adamdan cikardin benim icime girdi arhhhhhhgggg" dedim. Sonra hoca 1 2 saniye panikleyip lanet okuyarak beni rituel disi birakti.
"sen zaten seytansin" diyerek.

arzular şelalenin seli olmaz bunlarda
cin de kalırlar

Geri