Cinlerle Evlenmek

• Kullanıcı Dem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Din ve İnanç
Konu sahibi son olarak 20 gün önce görüldü
Ben evdekalmışlık vergi olayı bunu kapsarmı onu merak ettim

Musallat 1’de yaratık gibi çocukları olmuştu.. Etkilenenler olmuş belli ki......

acil temiz aile kızı cin aranıyor, iban numaramı göndericem sonrasına bakarız

Tas gibi erkek varken.

her kuşu şaabtık, leylek kaldı

Dilek hakkı sunacaksa evlenirim.

Eksen ufkumu genisletti.s.s

Bir zaman dilimi olarak; kitalarin ayrilmasindan once. Tskler eksen.

Ayrica dinozor sey diyebilir; cinle ben ne alaka a..

Eğer Kur'an'a inanıyorsanız, ayetler cinlerin varlığına işaret eder. Lakin filmlerde verilen ya da toplumun cahil kesiminde pompalandığı gibi değil. Cin deyince bir şey olmuyor yani. Cin, "gözle görülemeyen" demek. Anınca bir şey olmuyor yani. Cin cin cin. Bakın gelen giden bir şey yok. Selena mı bu, el ele tutuşup adını anınca gelsin. Kdjd. Müslüman olmasam dahi, bizim algımızın ve bilgimizin dışında varlıkların olması uzak ihtimal gelmezdi.
Neyse.
Kur'an cinlerden bahsederken temelde sizin dışınızda başka varlıklar da var zihniyeti oluşturuyor. Bunun dışında çok geniş detaylar vermiyor. Cinlerin falan insanlara musallat olması kdjsn ya lütfen. Bir doktora gidin. Daha çok siz onlara mısallat oluyorsunuz djsj Uğraşmayın saçma sapan. Kandırılmayın. Sövüşlenmeyin lütfen. İradenizi tam olarak kullanırsanız, görünmeyenin sizin üzerinizde hiçbir gücü yok. Ama kendi kendinizi korkutursanız, tabi ki sizin üzerinizde etkisi olur. Ne yapıyorsanız siz yapıyorsunuz yani. Jshsh. İradenizi zaafa uğratırsanız, uğurlu sayım, uğurlu eşyam, ay nazar boncuğu, ay muskam böyle şeylere bel bağlar, bir şeylerin size musallat olduğunu düşünürsünüz. Vehim üretirsiniz, çıkan tıkırtı cininiz olur falan filan.
Yani işte bunlar din değil. Önce doğru öğrenin, ahlaksız, kendilerine hoca diyenlere kanmayın. Hatta kendine hoca diyenlerden uzak durun. Öperim.

daha önce böyle bişi yazmıştım. sazan olmamak lazım.

Gece gece korkunc hikayeler anlatmayin. Tek basimiza uyumaya calisiyoruz. Gunduz komik gelse de gece korkarim ben. Lutfen..

Geri