Cinlerin Nüfusu Kaç?

• Kullanıcı EkSen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Bunları Biliyor musunuz? Arşiv
Konu sahibi son olarak 46 gün önce görüldü
Burada söylenmek istenen ne? Isyan eden secde etmeyenleri cehenneme atacağım mi ?
Cinler ile insanlar in ortak özellikleri çok fazla olduğu için mi yoksa

Cinlerden ve insanlardan ALLAH yolunda olmayanların hepsi cehenneme atılacaklardır .. KISA- NET VE HAKİKAT ..

bugun ufo gördüğünü idda eden milyonlarca amerikalı vardır

bu cin peri kocaayak gibi hikayeler genellikle ingiletere japonya türkiye gibi çok çay tüketen ülkelerde görülürü.ne kadar ilginç ...

Çay beynin hayalle ihttp://forum.donanimhaber.com/m_23644205/tm.htm#lgili bölümüne zararlar veriyor

ayrıca ingilteredeki şatodaki hayalet hikayeleri vardır..o şatonun bir özellği ise ışıma yapmasıdır galiba yapıldıgı malzemenin bir özelliği

kısaca cin hayalet peri tamamen beynimizin bize oynadığı oyunlardır

ayrıca beynin çok gelişmiş benzetme yetisi vardır..siz bir gölgeyi bir hayalete benzetebilirisiniz

nedense hep inançlı masum insanlara oluyor böle şeyler inanan inanır tabi inanmayan inanmaz ama en azından söz hakkı var insanların burda tezini çürütmeye çalışmıorum yanlış anlama fikirlerimi sölüyorum açıkcası kur-an birşeyleri mantığınızla düşünmeyin biz buraya yazdık emrettik bunu yapın kendi başınıza düşünmeyine gelmiş iş e hal öle olunca orda ne yazıorsa olmasa bile insanlar onları korku edinicek çünkü anlatılan doğaüstü olayları hiç görmedimiz için nasıl birşey oldunu bilmemek insanları korkuya düşürücek

Kuran'dan bi haber olduğun belli oluyor kardeşim .. Hiç bir ayetinde " düşünmeyin, mantık kurmayın " gibi ibareler geçmediği gibi aksine bir çok ayette " düşünün, siz hiç düşünmez misiniz " buyurur yüce ALLAH ..
Cin olaylarını ise çaya bağlamana cevap verme gereği bile duymuyorum kusura bakma ..

Kuran'dan bi haber olduğun belli oluyor kardeşim .. Hiç bir ayetinde " düşünmeyin, mantık kurmayın " gibi ibareler geçmediği gibi aksine bir çok ayette " düşünün, siz hiç düşünmez misiniz " buyurur yüce ALLAH ..
Cin olaylarını ise çaya bağlamana cevap verme gereği bile duymuyorum kusura bakma ..

ama insanlar korkutularak inandırılıor be abi budamı yalan :/

Ben de çin sandım :D cinlerin varlığına inanmak ve bu kadar önemseyip konu açmak bile saçma. Üstelik nüfusunu yazmışsınız. Gülümsüyorum sadece bu duruma.

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Asıl saçma olan inanmadığın bir konuya gelip de inanmadığın bir hususa inananları inanmamaya gayret eden tepkindir .. İnsanlar önem sıralarını sana göre belirlemiyorlar bunu bilmiyor muydun ?!

En sevdikleri iki şey eğlence ve cinselliktir ..

şunlardan 1 milyarını kendi emrime alabilsem varya dünyayı feth eder illuminati gibi bir örgüt bile kurarım kendime sdkfmskdfkmsdlfö :D

şunlardan 1 milyarını kendi emrime alabilsem varya dünyayı feth eder illuminati gibi bir örgüt bile kurarım kendime sdkfmskdfkmsdlfö :D

Burada kendini çok zeki sanan bazı arkadaşlarımız dalgalarını geçerken Rusya'da taa KGB zamanından kalma cinler üzerine deneyler ve araştırmalar yapılmış onları haberleşme ve casusluk ve arama faaliyetlerinde kullanmanın yolları araştırılmıştır .. Merak edenler youtubeden arama yapabilirler .. Yine CİA'nin de bu alanda çalışmaları olduğunu okumuştum ama görsel bir kanıtım yok ..

Burada kendini çok zeki sanan bazı arkadaşlarımız dalgalarını geçerken Rusya'da taa KGB zamanından kalma cinler üzerine deneyler ve araştırmalar yapılmış onları haberleşme ve casusluk ve arama faaliyetlerinde kullanmanın yolları araştırılmıştır .. Merak edenler youtubeden arama yapabilirler .. Yine CİA'nin de bu alanda çalışmaları olduğunu okumuştum ama görsel bir kanıtım yok ..

abi şaka yaptık ya ben zaten korkarım bu tarz varlıklardan allaha yakın bana uzak olsunlar :)
dalga geçme gibi niyetim yok sonra musallat falan olurlar allah korusun.

abi şaka yaptık ya ben zaten korkarım bu tarz varlıklardan allaha yakın bana uzak olsunlar :)
dalga geçme gibi niyetim yok sonra musallat falan olurlar allah korusun.

Yok kardeşim sen üzerine alınma .. ALLAH kimsenin başına vermesin ama birilerinin başına gelirse o zaman anlarlar başka bir yerden nasıl nefes alındığını :)
Suflilerin saldırısına maruz kalan binlerce vaka yaşanıyor bu topraklar üzerinde ..

Bir arslanın yırtıcı olduğunu bir çocuğa nasıl anlatırsın ? Hangi duyusuna hitap edersin o çocuğun ? Korku kadar eğitici çok az duygu vardır ..

işte o yüzden siz ona inanç dersiniz bi ise korku sevmeyi değil korkuyu empoze etmek seçenek bırakmamak demektir zaten.

Korktuğumuz gazabıdır, sevdiğimiz Rahmeti .. Beyne acı sinyalleri gönderen nöronlar olmasa kendimizi diri diri yerdik .. Dediğin gibi inançtır bu ..

Bu zamana kadar hayatımda hiç, ama bi kere bile cinli rüya görmemiştim, ne olduysa bu 1 sene içerisinde (bu foruma kayıt olalıda 1 sene oldu kesin bu yüzden :D ) tam 3 kez cinli rüya gördüm, yani cin olduğundan emin değilim, niye cin dediğimi de bilmiyorum ama cin diyorum, gördüğüm 3 cinli rüyanında fazla korkudan dolayı gecenin bir yarısı yataktan fırlayıp, sonra korkudan kafamı dışarı çıkaramayıp battaniyenin altına sokup terden bayılacak hale gelip ama yinede korkudan kafamı çıkaramamamış ter içinde uyumuştum zar zor.. ovv ne kötü anlardı :(

Abdestli yatmak iyidir .. Sıklaşırsa bunu alışkanlık haline getirin ..

Abdestli yatmak iyidir .. Sıklaşırsa bunu alışkanlık haline getirin ..
Aslında fazla korkmuyorum cinlerden, sadece o rüya anında ve uyanınca insan ister istemez korkabiliyor, yine sizden farklı olarak cinlerin insan suretinde aramızda dolaştığını iddia ediyorum, ve belirli alanlarda da Allah ın bunları görevlendirdiğini düşünüyorum, yani mesela bazı işlerin KUTUPları gibi, en üst seviyedeki insanları gibi, yani bi işin profesyonelce ve iyi bi şekilde yapılınca hayranlık uyandıracağından dolayı insanların o işlerle uğraşmasını sağlamak, cinleri işlerinin kutuplaştırmaktaki amaç bu olabilir.. yani kendi alanımdan örnek verecek olursam, mesela ronnie coleman insan suretinde bir cin olabilir, işinin en iyisi, sporcuların örnek aldığı işinin kutbu biri, bizim gibilerde zamanında bu tip adamlara özenerek başladık bu spora, bunun gibi.. ve şimdi yeri geliyor para kazanıyoruz, yani benim görüşüm bu yönde cinler bazı işlerde işin en iyileri olarak ta görevlendirilmiş olabilir..

İlginç ve değişik bir bakış açısı sevgili kardeşim ve bahsettiğin yanılmıyorsam bir vücut sporcusu ..
Cinlerin bir ömür boyu insan kılığında aramızda yaşaması mümkün değildir, ne fizyolojileri ne de karakterleri buna müsait değildir ..
Öte yandan hadım-hüddam diye adlandırdığımız kulluk mertebesi yüksek ulvi cinler bazı işlerde insanlara yardımcı olabilir ya da yol gösterici davranabilirler fakat bu da istisnai ve özel bir durumda olur ..
Sonuçta demek istediğim bu varlıklar insan kılığında aramızda yaşam sürdürmez ama zaman zaman yaşamımızda gözükebilirler ..

Geri