Cinlerin Nüfusu Kaç?

• Kullanıcı EkSen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Bunları Biliyor musunuz? Arşiv
Konu sahibi son olarak 47 gün önce görüldü
Kiyaslaman insan dışı bir varlıklar abi.
Yani hiç bilinmeyen varlıklar.

İnsanoğlu piranhaları da hiç bilmiyordu bir zamanlar .. O sadece bir küçük örnek soru mantığına göre daha yüzlercesini verebilirim ama şunu bilmelisin .. Cinler bizden önce yaratıldılar ve bizden çok daha önce yeryüzünün hakimiydiler .. Biz geldik ve ellerinden aldık bir çok şeyi ..

Cann'ı (cinni) da 'yalın, dumansız bir ateşten' yarattı.

Hicr suresi 27. ayette;

"Cinleri de daha önce zehirli ateşten yaratmıştık."

cinlerin ateşten yaratıldığı Allah katından ifade edilmektedir. Ancak ; Onlarda insanlar gibi yerler içerler ,evlenirler ve çoğalırlar erkeklik ve dişilikleri vardır, doğarlar ölürler. Fakat insanlardan daha uzun süre yaşadıkları rivayet edilmektedir.

Nasıl görünümleri

Allah, Âdem (A.S)'a secde emrini verdiği zaman, secde etmeyen iblistir.
İblis; Cin tayfasındandır.
İblis, kâfir cinlerin başındadır. Ve tektir. Âdem (A.S)'a secde emrine karşı gelen de odur ve belli bir süreye kadar yaşayacağına dair Allah'tan söz almıştır.

Peki ya madem şeytandan geliyorlar nasıl iyileri de oluyor?
Yer yüzünün hakimi nasıl şeytanlar oluyor o halde şeytan allah katında makul biri iken allah insanı yarattı diye şeytan isyan etti ve cogaldilar mi?

Yani bana hiç mantıklı glemiyor

bi dakika.yukarıda seksi karizmatik falan diye benden bahsedilmiş sanırım.kulağım çınladı :D

bkz: şizofrenlerin din ve tanrı takıntısı.

Ancak Rabbinin rahmetle yarlığadığı kimseler başka. Onun içindir ki, onları yarattı. Ve Rabbinin "Andolsun ki cehennemi cinlerden ve insanlardan tamamen dolduracağım" sözü böylece tamam oldu.

Burada söylenmek istenen ne? Isyan eden secde etmeyenleri cehenneme atacağım mi ?
Cinler ile insanlar in ortak özellikleri çok fazla olduğu için mi yoksa

varlığı kesin olmayan cinler hakkında bu kadar bilgi sahibi olmamız garip değil mi?

Dinin aslında ruh sağlığına ne derece zarar verdiğini bu konuda görebilirsiniz arkadaşlar

13 milyar mı iyiymiş, nasıl artıyo peki bunlar :S

Ay evet eklediğim yazida evlenip çoğalıyorlar yazmışlar görmediniz mi?:D

düğüne filan hiç çağırmadılar ama terbiyesizlik ya .

bugun ufo gördüğünü idda eden milyonlarca amerikalı vardır

bu cin peri kocaayak gibi hikayeler genellikle ingiletere japonya türkiye gibi çok çay tüketen ülkelerde görülürü.ne kadar ilginç ...

Çay beynin hayalle ihttp://forum.donanimhaber.com/m_23644205/tm.htm#lgili bölümüne zararlar veriyor

ayrıca ingilteredeki şatodaki hayalet hikayeleri vardır..o şatonun bir özellği ise ışıma yapmasıdır galiba yapıldıgı malzemenin bir özelliği

kısaca cin hayalet peri tamamen beynimizin bize oynadığı oyunlardır

ayrıca beynin çok gelişmiş benzetme yetisi vardır..siz bir gölgeyi bir hayalete benzetebilirisiniz

nedense hep inançlı masum insanlara oluyor böle şeyler inanan inanır tabi inanmayan inanmaz ama en azından söz hakkı var insanların burda tezini çürütmeye çalışmıorum yanlış anlama fikirlerimi sölüyorum açıkcası kur-an birşeyleri mantığınızla düşünmeyin biz buraya yazdık emrettik bunu yapın kendi başınıza düşünmeyine gelmiş iş e hal öle olunca orda ne yazıorsa olmasa bile insanlar onları korku edinicek çünkü anlatılan doğaüstü olayları hiç görmedimiz için nasıl birşey oldunu bilmemek insanları korkuya düşürücek

Ben de çin sandım :D cinlerin varlığına inanmak ve bu kadar önemseyip konu açmak bile saçma. Üstelik nüfusunu yazmışsınız. Gülümsüyorum sadece bu duruma.

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Peki ya madem şeytandan geliyorlar nasıl iyileri de oluyor?
Yer yüzünün hakimi nasıl şeytanlar oluyor o halde şeytan allah katında makul biri iken allah insanı yarattı diye şeytan isyan etti ve cogaldilar mi?

Yani bana hiç mantıklı glemiyor

Şeytan ALLAH'ın halis kullarından biriyken o zaman ki adıyla İblis Aleyhisselam'dı .. Mertebesi o derece yükselmişti ki makam ve mevkide meleklerden öne geçmiş ..
Cinler de bir zamanlar ALLAH'a kulluk eden varlıklardı ama zamanla isyana kapıldılar ve bir çoğu ALLAH'a şirk koştu ..
ALLAH kendisine isyan eden kafir cinleri İblis önderliğinde ki melekler ve iyi cinlerin ordusuyla cezalandırmış ..
Tüm bu olanlar yaşanırken henüz insan yaratılmamıştır ..
İblisi isyana sürükleyip şeytan olmasını sağlayan insanın yaradılışı değil, yüksek egosu ve çekememezliğidir .. O ALLAH için onca şey yaptıktan sonra ve O'nun katında en sevilen kul olma vasfına sahip iken ALLAH'ın bir başka varlığı kendisine kul olarak yaratmasını hazmedememiştir .. Ve dahası İnsanın bizzat ALLAH tarafından ondan ve diğer varlıklardan üstün kılınmasına .. Sonuçta nefsine yenik düşmüş ve inatlaşma hatasına girişmiştir ..

Geri