Cinlerin geldiğini hayvanlardan anlayabilirsiniz.

Konu sahibi son olarak 3792 gün önce görüldü
Cinlerin geldiğini hayvanlardan anlayabilirsiniz.

1; Köpekler,cinler geldiğinde havlar,ulumaya başlar.
2; Kediler uzun süre bir yere odaklanırlar.
3; Kuşlar 5-10 dakika ötmeyi bırakır.
4; At sürekli kişner huysuzlaşır.

Çok ilginç daha fazla içerik olsaydı keşke neden susuyorlar mesela

Köpekleri duymuştum o yüzden gece köpekler fazla havladığında birazcık azıcık( azıcık kısmı yalan:p ) korkuyorum

Geçen sabaha karşı Odamin penceresinin altında aralıksız 30 dk mirlasan kediler vardı cildiricaktim resmen annem de korkmuslardir dedi. Aklıma geldi basligi görünce.

yıl olmuş 2015,
nasa güneş sisteminin en ucundaki gezegene, plutona araç ulaştırmayı başarmış iken biz hala kedi köpek at inek hareketinden nem kapmakla meşgulüz..

öğrenmeyeydik iyiydi ya :T:

Çok ilginç daha fazla içerik olsaydı keşke neden susuyorlar mesela

Korktukları için.

Köpekleri duymuştum o yüzden gece köpekler fazla havladığında birazcık azıcık( azıcık kısmı yalan:p ) korkuyorum

Hıı tabiii tabi.:nee: (bendekorkuyorumçaktırma) :haha:

1ve 4u duymustum... offf :T:

Böööö.:asd:

Geçen sabaha karşı Odamin penceresinin altında aralıksız 30 dk mirlasan kediler vardı cildiricaktim resmen annem de korkmuslardir dedi. Aklıma geldi basligi görünce.

Kediler biryere odaklanıyorlar. Tövbest ya asdfhfjdksa:haha:

yıl olmuş 2015,
nasa güneş sisteminin en ucundaki gezegene, plutona araç ulaştırmayı başarmış iken biz hala kedi köpek at inek hareketinden nem kapmakla meşgulüz..

asdfhdjskdfhjds deme öyle deme.:haha: Sen şimdi korkmuyormusun yav?:şirine:

bir hayvanat bahçesinde hayvanlara eticin atmayın yazısı görmüştüm

Mahlukat cinleri görür .. Sadece kedi köpek ile sınırlı değildir bu durum ..
Bilmediğiniz bir tüyo vereyim .. Cinleri asli halleriyle gören ve cinlerin en çok korktukları hayvan türü KURTLARDIR .. Kurtlar diğer hayvanlar gibi değildirler, yakında bir cine rastlarlarsa ona saldırır ve parçalamaya çalışırlar ..
Bu arada cinlerin ekseriyetle sevmediği hayvan köpeklerdir .. Onlardan tiksinirler .. Kedi kılığına girmeyi çok seçtiklerinden köpeklerle başları derde girer ve bu yüzden de ayrıca nefret ederler köpeklerden ..

Mahlukat cinleri görür .. Sadece kedi köpek ile sınırlı değildir bu durum ..
Bilmediğiniz bir tüyo vereyim .. Cinleri asli halleriyle gören ve cinlerin en çok korktukları hayvan türü KURTLARDIR .. Kurtlar diğer hayvanlar gibi değildirler, yakında bir cine rastlarlarsa ona saldırır ve parçalamaya çalışırlar ..
Bu arada cinlerin ekseriyetle sevmediği hayvan köpeklerdir .. Onlardan tiksinirler .. Kedi kılığına girmeyi çok seçtiklerinden köpeklerle başları derde girer ve bu yüzden de ayrıca nefret ederler köpeklerden ..

Çok teşekkür ederiz bilgilendirdiğiniz için.:cici:

yıl olmuş 2015,

Bir cok icat hayvanlarin davranis sekilleri gozlemlenerek ortaya cikmistir. Bu yuzden yil kac olursa olsun bazi tasarimlarda hala hayvanlardam ilham alinacaktir.

EkSen Abi neden özellik kurtlar öyle saldırıyor. Özel bir nedeni mi var acaba.

Geri