Stockholm Sendromu
Elmas Üye
Evet onlar da iyi ama tercihim beyaz bir sibirya kurdu.Masmavi gözleri ohhh misss =)
Canısım bunu değerlendirelim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Evet onlar da iyi ama tercihim beyaz bir sibirya kurdu.Masmavi gözleri ohhh misss =)
off korkuyom.
Korkuyorsun madem niye okuyorsun :asd:
bilgi+merak+pismanlik:ofkelendim:
MerhabaEkSen Hacım domuz eti haram değil diyenler de var ha. Geçen yarım kaldı konuyu kitlediler. Ben yeni bir fıkıh buldum. Dine cekiyor beni yavaş yavaş.
Bahsettigim fikiha gore Kuran-i Kerim de gecen domuz eti haram ifadesi farazi. Hani aç gözlü maymunlar derken de Kuran da maymunlardan degil, aç gozlulukle hareket eden, aza kanaat edemeyen insanlardan bahsediyor ya. Denildigine gore domuz eti kavrami da oeda belirttigin gibi domuz pislik yedigi icin, camurda surundugu icin ordaki kasit da her pislige bulasan, pislik isler yapan, pislik icinde yasayan insanlar diyolla.
Bende korkuyorum ama okuyorum ya merak ediyorumfilmlerinede gidiyorum engel olamıyorum kendime :kiki:
Ne zekice! bir yorum getirmişler ..
Az kafaları çalışsa ayetin somut ve soyut anlamını birlikte kabul ederlerdi .. Yani hem domuz etinden hem de domuzluk yapan kimselerden uzak dururlardı ..
Basite kactin ama hocam ya o kadar anlattik.