Cinler Alemi ..

• Kullanıcı EkSen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Bunları Biliyor musunuz? Arşiv
Konu sahibi son olarak 52 gün önce görüldü
Yine güzel bilgilendirmeler.Emeğinize sağlık EkSen.:hi:

Bu arada bir korku filmi projeniz vardı,sanırım cinlerle ilgiliydi.Yayına girdi mi,girecek mi?

abi çekindiğim için her şeyi okumadım belki bi yerde bahsetmişsindir ama çocukluğumuzda efsaneleşen ayaklarının ters olduğu doğru mu. :D

Yok kardeşim o kült kalmış bir yanılsamadan ibaret ..
Bu varlıklar ustalıkla şekil değiştirebilselerde yüzde yüz büründükleri şekli alamazlar ..
Nasıl anlatsam ; Hani animasyon filimlerde ne kadar gerçekçi gözükürse gözüksün aslında o görüntünün animasyon olduğunu fark ederiz ya .. İşte onun gibi özellikle insan kılığına giren bir cini dikkatli gözler fark edeblilir .. İlla ki bir deformesi olacaktır ..

Nihat Hatipoğlu sohbetleri gibi oldu la bu, soru cevap : )

Hocam ben de bir soru sorayım. Cinler geleceğe dair tahmin yürütebilir mi? Senin bi mesajında denk gelmiştim sanırım, insanlarla oynamayı, insanları kandırmayı sevdiklerinden bunu yapabilirler mi, bu yola başvururlar mı?

Onu da şöyle açıklayayım .. Mesela senin benimle aranda bir husumet var .. Onlar bunu bilirler çünkü akıl okuma özellikleri vardır ve diyelim ki ben sana yarın bir kötülük yapmayı planlıyorum .. Beni bulup benim de düşüncelerimi öğrenirler ve sonra sana gelip ; " yarın Eksen sana şunu şunu yapabilir dikkat et " derler .. Ve gerçekten de yarın olduğunda ben sana dedikleri gibi davrandığımda sen de sanırsın ki cinler geleceği bildi :) oysa geleceği bilemezler ama kısa zamanlı öngörüleri büyük oranda tahmin edebilirler ..

Geri