Cinler Alemi ..

• Kullanıcı EkSen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Bunları Biliyor musunuz? Arşiv
Konu sahibi son olarak 53 gün önce görüldü
Eşi hapiste olan bir bayan arkadaşıma bir gece eşi kılığında bir tanesi gelip ilişkiye girmek istemiş ama o anda o varlığın annesi olduğunu tahmin ettiği yaşlı bir kadın kılığında bir başkası o eşi kılığında ki sufliyi azarlayıp kadının yanından götürmüş ..

Bildiğim kadarı ile insanlarla cinsel iletişim içerisine girebiliyorlar ama ayrıntı vermek istemiyorum ..

Doğru yani.
Peki ama neden ayrıntıya girmiyorsun anlayamadım ? :/

Doğru yani.
Peki ama neden ayrıntıya girmiyorsun anlayamadım ? :/

Bilinçaltınızda yer edinebilir ayrıntılar ve onlar KORKU duygusundan beslenmeyi çok ama çok severler ..
Şu kadarını belirteyim .. İsterlerse bir kadını orgazma sokacak kadar etkili olabilirler ..

Bilinçaltınızda yer edinebilir ayrıntılar ve onlar KORKU duygusundan beslenmeyi çok ama çok severler ..
Şu kadarını belirteyim .. İsterlerse bir kadını orgazma sokacak kadar etkili olabilirler ..

Tamam tamam vazgectim kalsın :D
Malum gece var yalnızlık var oooo fena , saolasın Sevgili EkSeN :hi:

Bol bol Felak ve Nas surelerini okuyun. Bir özellikleri onlarla uğraşanla uğraşırlar.

abi çekindiğim için her şeyi okumadım belki bi yerde bahsetmişsindir ama çocukluğumuzda efsaneleşen ayaklarının ters olduğu doğru mu. :D

İnsanlara nazaran ayrı boyutta yaşadıklarından öyle kafalarına göre musallat olmaları söz konusu değildir. Musallat için bir hayli enerji harcamaları gerekir. Boyut geçişlerinde ölenleri bile olmuştur. Enerjisi düşük insanlara daha çabuk musallat olurlar. Boyutun zayıf noktasından tam geçiş yapamayıp arada kalanlar da olur. Genelde parazit olanlardır bunlar. Pek kafa yormamak gerek. Onların alemi onlara, bizim alemimiz bize.

Nihat Hatipoğlu sohbetleri gibi oldu la bu, soru cevap : )

Hocam ben de bir soru sorayım. Cinler geleceğe dair tahmin yürütebilir mi? Senin bi mesajında denk gelmiştim sanırım, insanlarla oynamayı, insanları kandırmayı sevdiklerinden bunu yapabilirler mi, bu yola başvururlar mı?

Cesaret toplayıp konuya girdim lakin yorumları okumadan çıkıyorum, harbi tırsıyorum.

Yaa ben simdi bu konuya niye girdim ki :/ Cok da guzel okudum.:p

Dalga gecmeyin valla mevzu derin vakit geceyarısı ne olur ne olmaz :/

Eksen'i getirin gece daha yeni başlıyor, güzel muhabbet kuracaktık adam kayboldu.

Geri