Ben hiç korkmuyorum yaa ,hatta çıksada güreşsek bi![]()
Korkmaman iyi kardeşim .. Korkmamalısında ama hiç istemezsin inan görünmelerini zira görünmeleri bir musallat halidir .. ALLAH onların şerrinden korusun cümlemizi ..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben hiç korkmuyorum yaa ,hatta çıksada güreşsek bi![]()
bi iki tanesini çağırıp çarpılmıyalım mı![]()
hocam zaten işin gırgırındayım ben beni kimse çarpamaz benden aşağılık bir mahlukat y ada her neyse cin peri vırt zırt beni çarpacak ha
adamın yada her ne mahlukatsa bedeninden ruhunu alırım![]()
Sus sus paranormal varliklar insana gercekten hayati dar edebilir gorunmeden de yapabilir o zaman sen birsey yapamazsin :lutfen:
Maria puder ben günde bunların gözükenleriyle ugrasıyom bana zarar veremiyolargörünmeyen ne zarar verebilir
Cami yaptım hem ben okudular beni yaklaşamaz bunlar bana
![]()
İnsan akıl melaikeleri normal bir düzende çalıştığı sürece görünmeyen bir korunma alanı içerisinde yaşar .. Kimi açıklamalarda bu alana melekler ya da hüddamlar koruyor denir .. Daha bilimsel açıklamalarda ise insan vücudunun yaymış olduğu manyetik enerjiden bahsedilir ..
Bilindiği gibi beyin insanın merkezidir .. Hastalık halinde merkezde de sıkıntılar başlar ve savunma hattında gedikler açılır ..
Cinler şuasal varlıklar oldukları için zaten insan vücudunun her tarafında dolaşabilirler ama sağlıklı bir aklı ve bedeni yönlendiremezler .. Bunu ancak insanın akıl melaikelerinde sorunlar oluşmaya başladığı zaman yapabilirler ..
Deli diye tabir ettiğimiz bir çok hastanın kendi kendine konuşmaları ya da garip hallerini göz önüne getirirseniz bu tip insanların cinler tarafından savunmasız bırakıldıklarını ve açık hedef haline geldiklerini fark edebilirsiniz ..
Kısacası hastalık hali insanı görünen ve görünmeyen musibetlere karşı zayıf düşürür ..
Bu dediğinize göre tüm psikolojik hastalıkların temelinde cinler mi yer alıyor?
Hayır .. Tüm hastalıkların sebebi cinler değildir elbette ama etki ettikleri alanlar mevcuttur .. Hristiyanlıkta'ki şeytan çıkarma ritüelleri olsun,sırf bunun için vatikanda özel eğitim almış olan papazlar olsun, Çeçenistan'da kurulmuş olan " Cinler Hastanesi " olsun hep bu vakalar için vardırlar ..
Okuduklarıma beğeni yaptım ama tamamlayamadım .
Merak ettiğim bir şey var erkek cinlerin yalnız olan kadınlara musallat olup cinsel ilişkiye girebildiklerini duydum .?
Senin bahsettiklerinde sadece seyretmek olarak geçiyor.
Böyle bir durum var mıdır ? Yoksa uydurmamıdır ?
Aklımda bir çok şey vardı ama bunları okuyunca birazda tedirgin oldum sanki :/ Unuttum :/