Çin'den iğrenç bir haber.! Ne pislik insanlar..

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çin'de akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Ülkenin Guan Tok eyaletinde bir adam kadınlar tuvaletinde dışkı yerken görüldü. Alışveriş merkezinde yaşanan olay, güvenlik görevlisinin dikkati sayesinde ortaya çıktı. Genellikle sabah 8.00 ila 10.00 arasında bayan tuvaletlerine gelen adamın her gün düzenli olarak bunu yaptığı belirlendi.

SAVUNMASI ŞAŞIRTTI

Tuvalet çıkışında görüntülenen ve olayı neden yaptığı sorulan gencin verdiği cevaplar ise oldukça şaşırttı. Genç adam aç olduğunu ve kadın dışkısı yedikten sonra kendisini daha iyi hissettiğini belirtti. Doktorlar, bu kadar da olmaz dedirten olayla ilgili gencin akıl sağlığının yerinde olmayacağını belirtti. HABERLER.COM - GÜNCEL HABER - SON DAKİKA HABERLER

Çok karaktersiz bir millet hersey beklenir waterlelie .

Yabani sağlıklı olmayan bir eylem için bu kadar yargılayıcı olmamanı öneriyorum.

Bir insan neden dışkı yer, önce bunun üzerine gidilmeli, normal bir şey olmadığı kesin de.

Yabani sağlıklı olmayan bir eylem için bu kadar yargılayıcı olmamanı öneriyorum.

Bir insan neden dışkı yer, önce bunun üzerine gidilmeli, normal bir şey olmadığı kesin de.

Haklısın ama genellikle Çin'den böyle Şeyler çok duydum tesadüf mü bilmem ama şaşırmadım açıkçası kedi köpek maymun ne verdiyse Allah yiyorlar ..

Normal bir insanın böyle bir şey yapabileceğini sanmıyorum. Psikolojik sorunları vardır muhakkak. Çin'in geneline bağdaştırmak da çok yanlış bence. Adana'da da her gün onca pislik haber geliyor. Ne pislik bi millet mi demek gerekiyor bu durumda?

Kadın dışkısı yedikten sonra kendini iyi hissetmesi "

Sağlıklı olmadıgı kesin acaba neden sağlıklı değil şu cümle baya düşündürücü çünkü. Tuhaf

Buna pika dersek demir eksikliği anemisi diyebilir miyiz acaba akskldlflf

Genelleme yapmıyım o zaman Çin'de para karşılığı dışkı yiyen insanlar var başka toplumda duymadım daha Sapık mı hasta mı diyelim artık bir isim koyalım..

azcık araştırarak hastalığının "kaprofaji" olduğu anlaşılıyor. Üstüne gitmeyin çocuğun. Bok fetişi olduğunu sanmıyorum çünkü

Onada bir isim bulurlar modern zaman her saçmalığa bir anlam yüklüyor : ))

Tiksinc birsey olsada rahatsizdir o milletin geneline pislik demek dogru olmaz.

:msm:

Şuan aklıma cübbeli Ahmet geldi bir videosunda dışkıdan bahsediyor deve sidiğin kutsal Oldugunu hatta peygamberin Şifalı OLDUĞUNU söylüyor taa Çin'de işim ne bizde bile yutan var ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri