Çin'de 'çocuk bakımı' yapabilen robot tanıtıldı

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Çin'de üretilen KAI robot tanıtıldı.
  • Çocuk bakımı yapabiliyor.
  • Temizlik yapıyor, odayı düzenliyor.
  • Kıyafet katlayıp yerleştiriyor.
  • Misafirleri, kuryeleri karşılama görevlerini üstleniyor.
  • Basit aletlerle montaj gibi işlerde çalışabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: RK
Ev işleri için böyle bir destekçiye kimse itiraz etmez diye tahmin ediyorum ancak hacklenme sorununu da çözmeleri gerekiyor çünkü öyle bir durumda neler olabileceğini de kimse tahmin edemez.

Cok ürkütücü. Reklamdaki robota yönelmiş sevgi dolu yüzler beni cok gerdi neden bilmem 🤔

korkunç....
evde şey gibi gezecek...mız mız
bakamayacaksanız doğurmayın ya ahxjs

benim oğlum bunun içinden geçer 3 ay sonra hurdacıya vermek zorunda kalırız
korkmayın kızlar

Ahahah di mi? Bizim pacalarimizi birakmayip evin altini ustune getiren bebeler bunu mu saglam birakacak? afsfs ay 1de cok yavas ... kiyafeti de cok guzel katlamis gibi elini ustunden geciriyor... izlerken daraldim...

O degil de buldum da soyleniyorum... adsfs

ilerde önüne gelen
doğuramayacak gibime geliyor

3 t'yi yapsın yeter: tamirat, tadilat, temizlik
Gerisini ben hallederim.

Duygudan yoksun makine sonuçta. Bir tane robot görmüştüm. Programlar karışınca deli danalar gibi saldırıyor yerde boşlukta. Kfkfkfk
Bu konuda bir karikatür vardı ve insanlar çalışıyor, robotlar da talimat veriyordu.:) Gelecekte bu da mümkün olabilir.

Bu konuda bir karikatür vardı ve insanlar çalışıyor, robotlar da talimat veriyordu.:) Gelecekte bu da mümkün olabilir.
Pek çok alanda işlevsel olacak ve işimizi kolaylaştıracak. Ancak insangücünün yerini alamaz bence. Mekanik konularda belki ama insani mesleklerde randıman alınamaz düşündürtüyor.

Yüzü olsaydı güzel olurmuş

Şunun kafasına kese kağıdı geçirsinler ya çocuk korkacak
Ayrıca gram güven vermedi

Duygusuz, sevgisiz bi metal parçasına çocuk mu emanet edilir? En katı bakıcı bile çocukla ilgilenirken onunla bir bağ kuruyor, bu napacak? Temizle, besle, uyut. Gerçi böyle diyince de çok tanıdık geldi ya neyse...

• Beğen
Tepkiler: ne
Geri