Yabani
Elmas Üye
-
-
-
-
Eskiden ne çok izlerdim! Son 4 senedir azıcık kan bile görmeye takatim yok..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ne kadar eskiden ve nerede izliyordun?Eskiden ne çok izlerdim! Son 4 senedir azıcık kan bile görmeye takatim yok..
Bünyen yetmez bakmaya Ogrish,Rotten hala duruyor mu bilmem.ergenlik salaklıkları işte bakardıkNe kadar eskiden ve nerede izliyordun?
Rotten bir kategori. Curumus anlamina geliyor. Ogrish'de amatör suc videolari ve insan kazalarinin derlendigi bir siteBünyen yetmez bakmaya Ogrish,Rotten hala duruyor mu bilmem.ergenlik salaklıkları işte bakardik
Zırtanoz eskiden daha uçuk videolara bakardım..bir kaç yıl öncede Türkiye’deki cinayet videolarını izlerdim.şimdi ise tamamıyla bıraktım tavuk kesseler bakamamRotten bir kategori. Curumus anlamina geliyor. Ogrish'de amatör suc videolari ve insan kazalarinin derlendigi bir site
liveleak uzantisi. Tabi sen daha iyi bilirsin ben bilmiyorum ama asfkj
Sorma nedenim ise yine baglamindan kopardigin konu ve baslik. Ulan dedim kesin bu adam baska bisi anlatmak istiyor. Emin olmak icin nerede ve ne zaman diye sordum asfkj
Aslinda o videolar ile haberlerde izledigin cinayetlerin bir farki yok. Sadece ana haber bulteni sana o sahneyi izletmiyor.
Simdi senin soylemek istedigin "amator gore" videolar mi? Ana haber bulteni cinayet haberleri mi?
En son masum iki kizi olduren bir genc vardi hatirladin mi?
Birini kafasini kesip surlardan atmisti.
Aslinda o kadar da uzak degil maalesef.
Ulan bi bk bilmiyorsun bir de bana migden kaldirmaz diyorsun cakkal nansbbsbs
Birah ula kaşşmerr senni asfkjZırtanoz eskiden daha uçuk videolara bakardım..bir kaç yıl öncede Türkiye’deki cinayet videolarını izlerdim.şimdi ise tamamıyla bıraktım tavuk kesseler bakamam