Cinayet haberlerini izlemek.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Eskiden ne çok izlerdim! Son 4 senedir azıcık kan bile görmeye takatim yok..

Bazen bazi seri katil hikayeleri çıkıyor Youtube de onlari izliyorum ama epey oldu onada

kan görüyorum hocam.
vahşet görüyorum hocam.
şakak kemiğine girmiş levye görüyorum hocam.

Bünyen yetmez bakmaya Ogrish,Rotten hala duruyor mu bilmem.ergenlik salaklıkları işte bakardik
Rotten bir kategori. Curumus anlamina geliyor. Ogrish'de amatör suc videolari ve insan kazalarinin derlendigi bir site
liveleak uzantisi. Tabi sen daha iyi bilirsin ben bilmiyorum ama asfkj
Sorma nedenim ise yine baglamindan kopardigin konu ve baslik. Ulan dedim kesin bu adam baska bisi anlatmak istiyor. Emin olmak icin nerede ve ne zaman diye sordum asfkj
Aslinda o videolar ile haberlerde izledigin cinayetlerin bir farki yok. Sadece ana haber bulteni sana o sahneyi izletmiyor.
Simdi senin soylemek istedigin "amator gore" videolar mi? Ana haber bulteni cinayet haberleri mi?
En son masum iki kizi olduren bir genc vardi hatirladin mi?
Birini kafasini kesip surlardan atmisti.
Aslinda o kadar da uzak degil maalesef.
Ulan bi bk bilmiyorsun bir de bana migden kaldirmaz diyorsun cakkal nansbbsbs

Son düzenleme:
Eskiden forumlarda korku bölümleri vardı birde ne hikmetse adult bölüm falan.
Mp3lerin cracklı programlamların paylaşıldığı dönemler.
Orada forumlara konu açılıyordu resimli mesimli cinayet haberleri falan.
Ergenliğin verdiği yetkiye dayanarak bazen girip bakardık.
Psikolojik sağlığınız için uzak durmalı yinede.

Rotten bir kategori. Curumus anlamina geliyor. Ogrish'de amatör suc videolari ve insan kazalarinin derlendigi bir site
liveleak uzantisi. Tabi sen daha iyi bilirsin ben bilmiyorum ama asfkj
Sorma nedenim ise yine baglamindan kopardigin konu ve baslik. Ulan dedim kesin bu adam baska bisi anlatmak istiyor. Emin olmak icin nerede ve ne zaman diye sordum asfkj
Aslinda o videolar ile haberlerde izledigin cinayetlerin bir farki yok. Sadece ana haber bulteni sana o sahneyi izletmiyor.
Simdi senin soylemek istedigin "amator gore" videolar mi? Ana haber bulteni cinayet haberleri mi?
En son masum iki kizi olduren bir genc vardi hatirladin mi?
Birini kafasini kesip surlardan atmisti.
Aslinda o kadar da uzak degil maalesef.
Ulan bi bk bilmiyorsun bir de bana migden kaldirmaz diyorsun cakkal nansbbsbs
Zırtanoz eskiden daha uçuk videolara bakardım..bir kaç yıl öncede Türkiye’deki cinayet videolarını izlerdim.şimdi ise tamamıyla bıraktım tavuk kesseler bakamam

Zırtanoz eskiden daha uçuk videolara bakardım..bir kaç yıl öncede Türkiye’deki cinayet videolarını izlerdim.şimdi ise tamamıyla bıraktım tavuk kesseler bakamam
Birah ula kaşşmerr senni asfkj

Geri