Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ben ilk fesatlık tohumunu attım ama 20 yıldır aynı iktidarla büyüdüğüm için güzel kıvırarak attım...Herkes senle benmi safim
Ayy aramizda kemal k. Mi var. Ay terk ederim sekerimmben ilk fesatlık tohumunu attım ama 20 yıldır aynı iktidarla büyüdüğüm için güzel kıvırarak attım...
bay kemal'e yıktım suçu siri patladı...
ben aeg'i 10 yıldan fazladır tanıyorum sezen, o yakmaya değil yangınını söndürtmeye gelir bana... eski bi çin geleneği gibi düşün jdfgAeg seni yakacak rasko benden demesi
Yaw sen puştmusun:/ tovbeben aeg'i 10 yıldan fazladır tanıyorum sezen, o yakmaya değil yangınını söndürtmeye gelir bana... eski bi çin geleneği gibi düşün jdfg
Aldın mı cevabını agsjdjdjjfben aeg'i 10 yıldan fazladır tanıyorum sezen, o yakmaya değil yangınını söndürtmeye gelir bana... eski bi çin geleneği gibi düşün jdfg
Hayir taktim bu konuya susAldın mı cevabını agsjdjdjjf
hani cem yılmaz diyor ya ben bir şey yapmadım abi at başlattı kjdfvYaw sen puştmusun:/ tovbe
kardeşin hala çerkes kızla konuşuyor mu? onu da öğreneyim de...Yafrimm<3
Ayy evet tatlim ya. Bi sarsinti olursa dmine gelirimkardeşin hala çerkes kızla konuşuyor mu? onu da öğreneyim de...