Cin ve Büyü İlişkisi ..

• Kullanıcı EkSen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Bunları Biliyor musunuz? Arşiv
Konu sahibi son olarak 46 gün önce görüldü
astralla ilgileniyosaniz bir ara bunlada ilgili yazin bence
bir ara astrala cikiyodum :) ama cikamadim ( :

Astral olayı başlı başına bir konu .. Ve o konuyla ilgili bilgim pek yok .. Yalnız astral durumunda ruh savunmasız ve tehlikelere açıktır diye biliyorum .. Tavsiye de etmiyorum ..

Astral olayı başlı başına bir konu .. Ve o konuyla ilgili bilgim pek yok .. Yalnız astral durumunda ruh savunmasız ve tehlikelere açıktır diye biliyorum .. Tavsiye de etmiyorum ..

bir kac kere denemisdim 2 kere olur heralde ama cikamadim olmadi yani

Evet şifre gibi düşünebiliriz haklısın ..
Evrende ağzımızdan çıkan her kelime boşlukta dolaşır kaybolmazlar .. Çıkardığımız her sesin henüz bilemediğimiz başka yönleri de vardır .. Her cümle beyinde oluşan bir dalga, her dalga da ayrı bir şua demektir .. Metafizik kuralları içerisinde incelenmesi gereken şeyler ama bu konuda hemen hemen hiç bir şey bilmiyoruz/bilemiyoruz ..

The secret gerçek yani :dyg:

Gizem her zaman vardır, çünkü Gayb vardır ..

Hayır demek istediğim belgeseldi. Hani diyorlar ya evrene gönderdiğin düşünce yolladığın mesaj sana geri döner diye. Ben pek inanmamıştım buna, izlediğimde..

Bilmiyorum o belgeseli .. EyvaALLAH Kerolayn :)

Uzun zaman oldu izleyeli. Yanlış hatırlamıyorsam evren odaklı bir inancı savunuyordu. Atomların titreşimiyle evrene enerji ve mesaj gönderdiğine dair şeylerden bahsediyordu. Gönderilen mesaja göre evrenin de bize cevap verdiği gibi şeyler..
Şimdi siz de ağzımızdan çıkan her sesin bi etki alanı olduğunu söyleyince kafam karıştı demek ki bu işin de dini boyutu varmış dedim :)

Evren bir düzenlilik arz eder ve düzenin olduğu yerde bir Yaratıcının bulunduğu gerçeği kaçınılmazdır ..

Geri