Cin çağıracaksın da ne olacak?

Konu sahibi son olarak 1015 gün önce görüldü
Bol keseden ahkamcılara gelince .. Onlara hiç kızmıyorum zira başlarına gelmediği için bilemezler .. Aslında durumları tipik düşen uçakta ki ateist durumudur .. ALLAH ALLAH diye feveran etmeye başlayacakları gibi bir musallat durumunda feleklerini şaşıracaklardır emin olun ..
Çok duydum ve hatta gördüm bu varlıklara inanmayanları ya da dalga geçenleri .. Sonra bunlardan bir kaçının başına gelenleri de gördüm :)
Herkes neye inanıp inanmayacağında özgürdür ALLAH musibet vermesin ..

Kucukken taslari dizip cagirmistk
Niye oyle yapmistik
Arkadasin ayagi plastik supurgeye degmis
Biz o sesden korkup uc gun bulanik sictik

Forsetizmirli~ ne silip duruyorsun mesajımı ?

Forumdan bir sahtekar multi üyelikle gelip millete hakaret etmişse bizim de bunu eleştirmemiz ve deşifre etmemizden doğal ne var ?
Senin işin FORUM KURALLARINA UYMAYIP MULTİ ÜYELİK ALAN O SAHTEKARI BANLAMAKTIR .. Onu deşifre edenlerin mesajlarını silmek değil ..

@Forsetizmirli~ ne silip duruyorsun mesajımı ?

Forumdan bir sahtekar multi üyelikle gelip millete hakaret etmişse bizim de bunu eleştirmemiz ve deşifre etmemizden doğal ne var ?
Senin işin FORUM KURALLARINA UYMAYIP MULTİ ÜYELİK ALAN O SAHTEKARI BANLAMAKTIR .. Onu deşifre edenlerin mesajlarını silmek değil ..

abi sakin ip ten çıkmadan banlama olmuyor maalesef bu yüzden multiler var zaten gözüküpte banlamama gibi bir durum yok tartışma yaratacak her yorumda silinir kurallar gereği hatrım varsa biraz sakin abi germe kendini boşuna ;)

Tamam kardeşim ama Emreyi bi dürtün artık kendine gelsin ..

Geri