Cin çağıracaksın da ne olacak?

Konu sahibi son olarak 1015 gün önce görüldü
Big bang daha dikkat çekici hem.
Gerçekçi olun yeaa !
ayrıca ben aşk'ın varlığına inanırım :$

Ay küçükken nasıl korkuyordum ben üç harflilerden, kafayı yiyecek boyuta gelmişti korkum. O halimden eser yok şuan çok şükür :))

Şu teknoloji çağında adam soğana işeyin diyor. Siz yazdıklarınızı okuduktan sonra gülmüyor musunuz ya.-_-

Cin olsan soğana işeyen birinin yanına gelir misin?

Tanımak isterim, gece sokakta soğan görüp "Dur şuna bi işiyim." demiş. Bence aykırı bir tip. Aykırı tipleri tanımak lazım.

İşin esas komik olanı da bu değil mi? Bipolar kişilik bozukluğu olan biri gece soğana işemiş ve bu psikolojik rahatsızlığı cine yormuş. Bizimkiler de inanmış.

İnananı tanımak istemem, soğana işeyen canımdır.

gece soğan kabuğuna işeyecek kadar saykoysan o cin sana musallat olmaz zaten, senin ona musallat olmandan korkar:D
edit: yukarıdakini yeni gördüm, herkes hemfikir:D

Varolan herşeyi tesadüfe yoran yorgun beyinler.

VaVXAR.jpg

Adınıza sevindim, doğru bir yaklaşım değil zaten soğana işemek (:

Tesadüf değil be Jose'm pisikoloci.

İzmirde sular kesik zaten 36 saat dediler, 48 saate çıkardılar. Tuvalete gidemiyoruz.

Belediyenin önüne işeme eylemi yapacaktım, şimdi soğan da koycam oraya. 3. sayfa haberlerinde görürsünüz beni ey ahali!

Bakarsınız manşetten çıkarım havuz medyada : "Cehape zihniyetini protesto etmek için belediyenin önüne işedi." diye, bilmiyorlar ki her şey Cin için ahh ahh.

Bir çok sebep olmasına rağmen iyi ki o örneği vermişim. Zira zihinlerine idrar bulaşmış beyinler o örnekten çok güzel mizah malzemesi çıkarmışlar kendilerine. Bu mizahtan önce de zihinlerinin hallerinden haberdardım. O yüzden pek de şaşırtmadı beni bu durum. Çarpılmış olanın yeniden çarpılması ne kadar mümkündür bilmem ama, o mizah konusu olmuş örneği deneyecek kadar ***leri var mı bu merak konusu işte.

Mesajım malum zevatlar tarafından raporlanırsa da hiç şaşırmam. Nitekim birazdan, ''Ama bu bize hakaret ediyor ya, Ingaa'' sesleri yükselecek bir hayli yüksek tonla. Elimde şerbet, ısıtıyorum sadece.

Ha tabi şimdi malum yerleri yemeyenler, o kadar psikolojisi bozulmuş biri olmadığımız için, tabi ki denemeyeceğiz diyebilirler. Yukarıda da bahsettiğim gibi; çarpılmama durumlarına da şaşırmam; çarpılan çarpılmış zira.

En azından suyu belediyenin verdiğini inkar etmiyorsun.
Hoş su zaten doğada varolan birşeydi ve evlerimize tesadüfen şebekeler çekildi demeni beklerdim.

Ahenk ve nizam içinde işeyecektim belediyenin önüne oysaki Jose'ciğim :/

Ayrıca beleşe işemem, çişim kıymetli benim. Bir paket marlboro kargolayın, işiyim.

Geri