Cimri arkadaş

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Geçenlerde bir arkadaşımla sözleştik çok samimi olmasakta arada kahve içeriz.
Bir mekana gitmek için aynı anda evden çıkıp bir cafede buluştuk kahve için neyse annesini de getirmiş hadi bunda da sorun yok sohbet bitince kalkacağımız anda ay dur annem lavobaya gitçekmiş deyip annesi ve kendisi gitti hesap bana kaldı önemsiz öderim ama bu konularda malım sanırım hep aynı şey oluyor :emoji_worried:

• Kahkaha
Tepkiler: W
aç artık gözünü serço…
sadece arkadaş değil cimri olan herkes çekilmez geliyor bana. tutumlu olmayla karıştırılmasa iyi.

Eski işyerimde Müdür bey'in biri, yeni işe başlayanları, arkadaşlarla tanışma bahanesi ile akşam bir buluşmaya davet edermiş. Sonra yenir, içilir, sohbet edilirmiş. Ve sonra herkes sırayla bi lavaboya gidermiş, ama kimse geri dönmezmiş. Yeni işe başlamış arkadaş masada tek kalır mış. Bu şakayı da istisnasız herkese yaparlarmış.

Ben şanslıydım. Diğer Müdür arkadaşım olduğu için doğrudan hiç bir teste tabi tutulmadan, hatta sözleşme bile imzalamadan direkt Antalya'ya gönderildim. Cebimde hiç param yoktu. Bu nedenle bu başkalrının maruz kaldığı prosedür hiç aklımdan çıkmadı. Serçe hanım şimdi tekrar hatırlatmış oldu.

Bizim bir tane erkek arkadaşımız da böyle yapıyordu. Tam kalkacakken WC gidiyordu. Yoksa yok de insan gibi. Olmadığından da değil de işte… Paranız kıymetliyse bu kadar dışarı çıkmayın…

• Alkış
Tepkiler: ne
cimrilik yapmiyorlar, belki sen kendini bilincli olarak kullandiriyorsun bu ilk degilse. cok rahatsiz oluyorsan bu durumdan, peslerinden gitseydin lavobaya ve ''herkes kendi ictigini odeyecek, degil mi?'' diyip, bir daha bulusmayabilirsin mesela?

çevremde hiç yok..güzel insanlar biriktirdim<33
Git kız burdan elit elit yazma biz mi istedik böyle olsun inş seninde bi arkadaşın 70 bin TL hesap kitlerde bulaşıkları yıkarsın :/

bu cimrilik değil bence başka bir şeye giriyor sanki serçe
Ben insanların yüzüne duramıyorum özel alanıma girmedikleri sürece böyle şeylere tartışmıyorum :( ama geçen aradı gitmedim :/

Git kız burdan elit elit yazma biz mi istedik böyle olsun inş seninde bi arkadaşın 70 bin TL hesap kitlerde bulaşıkları yıkarsın :/

Ben insanların yüzüne duramıyorum özel alanıma girmedikleri sürece böyle şeylere tartışmıyorum :( ama geçen aradı gitmedim :/
70 binlik ne yiyip içtiniz allasen

Hilal'e 70bin feda olsun. Bi aloya evi arabayı satarız.. bulaşık nerdeeee Hilal nerde...
dur kafamı karıstırma şgjdjd

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Geri