Çimdikleme boşanma nedeni sayıldı

• Kullanıcı Hakan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Yaşamdan Kesitler
Konu sahibi son olarak 80 gün önce görüldü

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde, ilginç bir boşanma olayı yaşandı. 'Delil yetersizliği' nedeniyle reddedilen boşanma davası, İstinaf Mahkemesi'ne taşındı. Eşe uygulanan ve 'çimdikleme' olarak bilinen eylem, üst mahkemece boşanma nedeni sayıldı​

Screenshot_20220330-103741_Chrome.jpg

Afyonkarahisar'da ismi açıklanmayan 1 çocuk annesi, eşinin 2016 yılından bu yana kendisine fiziksel ve duygusal şiddet uyguladığını ve odaya kilitlediğini belirterek, boşanma davası açtı. Koca hakkında ayrıca 'eşe karşı şiddet' iddiasıyla Sandıklı Asliye Ceza Mahkemesi'nde kamu davası açıldı. 'Eşi kasten yaralama' suçundan yargılanan koca, 'delil yetersizliği'nden beraat etti.​

yapmayin sole seyler yav

E tabi. Ülkede adalet uğraşacak iş bulamayinca böyle boş beleş işlere kamu davası açılıyor. Ayıp lan

Son düzenleme:
Iyi de odaya kilitleyip, fiziksel ve duygusal siddet uygulaniyormus. Cimdikleme bosanma nedeni sayildi demisler ya. Haberin gerisini okumasan, ne kadar abesmis dersin.

Bu habercileri de iyi bi sarsmali. Siddeti ne kadar onemsizmis gibi gosterir oldular. Cok uzuldum kadina

Iyi de odaya kilitleyip, fiziksel ve duygusal siddet uygulaniyormus. Cimdikleme bosanma nedeni sayildi demisler ya. Haberin gerisini okumasan, ne kadar abesmis dersin.

Bu habercileri de iyi bi sarsmali. Siddeti ne kadar onemsizmis gibi gosterir oldular. Cok uzuldum kadina
Hocam çimdik iddianamede var mı yok mu :) hakim çimdiğe bakar

Ay sıçarım öyle işe. Çok haklı bir boşanma sebebi. Kardeşim bi' elleme, bi' oynama, bir kurcalama ya.
Ben öyle şakayla karışık cilveli çimdikleri de sevmem, tenim hassas ve canım tatlı, iki rekat rahat dursun vallahi boşarım.

lavuk şiddet olarak kullanmış
iyi yapmışlar

Geri