Cilveleşiyoruz biz

🕒 Konu sahibi 19 saat önce aktifti
14045630_1068245843251125_2610790617671429856_n.jpg

mavilik özgürlüğü benimsetiyor olabildiğince.. kimi zaman huzur kimi zaman da mutluluk.. birleşik krallık Flixborough'dan selamlar bu vakit..

Ben de bir çocuk göreceğim diye tahmin etmiştim ama balıkmış =)

Deli kiza cilve yap demisler gitmis yedi cadir devirmis. Senin cilve tarzin da boyle demek .)) Benimkisi de laf aramizda sabah gunesiyle oluyor. Herkesin tarzi farkli zaar .p

Deli kiza cilve yap demisler gitmis yedi cadir devirmis. Senin cilve tarzin da boyle demek .)) Benimkisi de laf aramizda sabah gunesiyle oluyor. Herkesin tarzi farkli zaar .p

. )) dimi ama..
hayatımın çoğu deniz uzerinde olunca tarz unsurları da haliyle farklılasiyo.. benimkimden aşaya değil senin tarzında demek ki gününün çoğunu sabah güneşi ile başlanılıyor.. kıyaslama yaptım benimkisi bi tık daha güzel gibi geldi .p

teşekkür ederim iyi geldi bu yorum deniz üzerinde statik elektiriğini atamamis bu insana saygılar , kolaylıklar diliyorum iş yerinde :hi:

. )) dimi ama..
hayatımın çoğu deniz uzerinde olunca tarz unsurları da haliyle farklılasiyo.. benimkimden aşaya değil senin tarzında demek ki gününün çoğunu sabah güneşi ile başlanılıyor.. kıyaslama yaptım benimkisi bi tık daha güzel gibi geldi .p

teşekkür ederim iyi geldi bu yorum deniz üzerinde statik elektiriğini atamamis bu insana saygılar , kolaylıklar diliyorum iş yerinde :hi:

Sabah gunesi kadar insana iyi gelen bir sey yok depresyon ve stresin bir numarali dusmani,hem onun girdigi eve doktor girmiyormus .p yanilmiyorsam isvicreli bilimadamlari bunun arastirmasini yapmistir .p O yapmadiysa kapi gibi atasozleriyle atalarmiz yapmis. Yalan soyleyecek halleri yok .p
Sabah gunesini gormedigim her gun kayip benim icin.) Saygilar bizden kaptan, sana da kolay gelsin.

Geri