cılız erkek vs göbekli erkek

Konu sahibi son olarak 35 gün önce görüldü
bence göbekli erkektir. cılız erkek nedir ya?

Çok cılız olmasınnn o ne kağıt gibi uçar gider elimden sjxndj göbüşü olabilir azcık

hic bosuna yormayin kendinizi ne ciliz ne göbekli
herkesin tercihi normal olandir

Arası yok mu ya.
Hep bir çıkmaza sürüyorsunuz.
Juju armudun sapı, üzümün çöpü, diye diye bizi de kendine benzetme lütfen. Shfkld

Arası yok mu ya.
Hep bir çıkmaza sürüyorsunuz.
Juju armudun sapı, üzümün çöpü, diye diye bizi de kendine benzetme lütfen. Shfkld
yaaa sen napacaksın ikisini de? sana kaslı erkek olur. cılız olsa sen adamı döversin, göbekli olsa sallanır sinir olursun. olmaz.

Juju'nun çok kriteri var, göbekli erkek kriteri ile İtalyan erkekleri de elendi.d

yaaa sen napacaksın ikisini de? sana kaslı erkek olur. cılız olsa sen adamı döversin, göbekli olsa sallanır sinir olursun. olmaz.
Nasıl da biliyor beni jfjjks
Yanıma da yakışmalı yanii.
Brad Pit'in fayt Clab'taki hali kadar olsa kafi diyeceğimi sanıyorsanız yanılıyorsunuz.S
Dolu dolu kaslı, terli ve seksi canım çekti... hskfkls

Nasıl da biliyor beni jfjjks
Yanıma da yakışmalı yanii.
Brad Pit'in fayt Clab'taki hali kadar olsa kafi diyeceğimi sanıyorsanız yanılıyorsunuz.S
Dolu dolu kaslı, terli ve seksi canım çekti... hskfkls
sus sus banlanacaksın. tövbeler olsun. ayyy günaha sokacak bizi..
1653164314913.png

65-70 kg iyidir ne göbekli ne cılız bu arada 65 kiloyum .d

az göbekli, iri yapılı erkek iyidir. tüy siklet adamı napıcaz havaya atıp tutacak mıyız? uğraşamam... 186 boy 80-85 kilo erkekler iyidir. kaslıysa kilosu artabilir sorun yok. gece gece daldık konuya bismillah.

Arkadaşlar bira göbek yapıyor öncesi de zayıf sıska biriydim 12 yıllık tecrübemden sonra söylüyorum bunları masabaşı işimi bırakıp daha hareketli bir işe başladım 10kg verdim hala az biraz göbeğim var

Erkek dediğin kendini gösterecek ben burdayım diyecek...

Geri