Cila

🕒 Konu sahibi 17 saat önce aktifti
Jack daniels aldm bi dal o yuzden tuzum kuru ..

Telefonumdan Tepetaklak kullanılarak gönderildi

Yaptığın günah biliyorsun değil mi? Canımız çekiyor şurada :((

Affedersin bahsettiğin açıdan düşünemediğimden olsa gerek..
Niyetim can çektirme değil , ruhsal bir durum bu bilemiyorum ki ..
En fazla , bir şişe tekirdağ rakısı gönderirim ,can çekintinizi , gönlünüzü gene alırım ;d

Affedersin bahsettiğin açıdan düşünemediğimden olsa gerek..
Niyetim can çektirme değil , ruhsal bir durum bu bilemiyorum ki ..
En fazla , bir şişe tekirdağ rakısı gönderirim ,can çekintinizi , gönlünüzü gene alırım ;d

Burada alkole ulaşım kolay da içecek ortam yok :/
Göndermiş kadar oldunuz, teşekkür ederim .p

Burada alkole ulaşım kolay da içecek ortam yok :/
Göndermiş kadar oldunuz, teşekkür ederim .p

Alkole ulaşımın kolay olduğu bir yerde içecek ortam olmaması enteresanıma gitti.. ;p
Türkiyenin hangi yerinden bahsediyoruz ki , bölge istanbul olunca ikilemde kaldım..

Mekan açısından diyorsunuz ihtimali üstünde durdum ilk önce bir ihtimal daha var arkadaş çevresi vs yok demişte olabilirsin düşük ihtimal..

Alkole ulaşımın kolay olduğu bir yerde içecek ortam olmaması enteresanıma gitti.. ;p
Türkiyenin hangi yerinden bahsediyoruz ki , bölge istanbul olunca ikilemde kaldım..

Mekan açısından diyorsunuz ihtimali üstünde durdum ilk önce bir ihtimal daha var arkadaş çevresi vs yok demişte olabilirsin düşük ihtimal..

Şu an niksardayım. Bana her yol istanbul .p
Arkadaş çevrem de yok burada -)

Şu an niksardayım. Bana her yol istanbul .p
Arkadaş çevrem de yok burada -)

O zaman şöyle yapalım , ben gün aşırı tüketiyorum sizin yerinizede niyet edip içmiş olayım.. ;p Müsait bir anında sizde gerçekleştireceksinizdir zaten.. keylifli , kahkahası bol olan bir geceler dilerim :hi:

10268246_10152419679649592_1991205583_n.jpg

Aliiioooooo

11080886_765222256906923_3460895635745462425_n.jpg

üstad ne güzel de demiş.. bana herkes çay yaptı , o şekeri atıp karıştırdı.. o yüzden farklı.

Ben bi bira açayım. En bilindik ciladır :p

Rakı bardagında en sevdiğim tuborg (:
Bende vodka bardağında içerim bize herşekilde alkol mubahtır heralde (: görünce yazasım geldi :oy::oy::oy:
Birtek ben değilmişim bunu yapan :benmi:

Bi insan agzinin tadini bilip bide keyifci olunca boyle olmasi gayet normal olsa gerek :hi:

9880_10151787472237936_970853642_n.jpg

Son dakikada petrolün tekelinden kurtardıklarım

Geri