Çıktığı erkek sayısı alfabeyi tamamlayan kız

Konu sahibi son olarak 672 gün önce görüldü
Askkolik bir arkadasim vardi ismi Debbie, her gun sayardi su bana asik bu bana asik. Bikkinlik gelmisti listesini her gun duymaktan :T:

Zaten hepiniz de ilk aşkınızla berabersiniz, ilk aşkınızla evlendiniz.

İnsanları direkt yargılamak istemiyorum ama yalnızca biriyle olmuş olmak için ilişki yaşayanlar var. Aşk kavramı ölmüş. Kız ya da erkek fark etmez bu arada, iğrenç geliyor.

Umursamazlık arşa değmiştir, hayatını yaşamayı tercih etmiştir.. Tercih meselesidir.. Bunun bir de "Çıktığı kız sayısı alfabeyi tamamlayan erkek" versiyonu vardır ki alfabe tavafı bir kaç kez gerçekleşebilir..

Benim yargıladığım kesim karşısındakinin duygularıyla oynayıp oynayıp öylesine ilişki yaşayarak alfabeyi tamamlayan kesim aslında.Keşke yazsaymışım anlaşılmayacağını düşünemediydim :msm:

Yoksa yargılamak ne haddime bende ilk aşkımla beraber değilim(geçenlerde konuştuk düşman da değilim)
herkesin hayatına kimse karışamaz :msm:

Sadece çıkmakla kalmayacağını düşündüm nedense

M harfini görünce @Melis açtı sandım. Bu kız kime şaf sokuyor diyecektim. Sklksksj

alfabeyi tamamlayanları yanı sıra stalkerlar çok tehlikeli av pozisyonunda her daim

2 harfi tamamlamasında yardımcı olurum..

hangi alfabe? hepsinin sayısı farklı. net sayı verilmemiş, çöp 1 konu.

Bu sey gibi olmus flortlesmedigi kimse kalmamis gelip.sey der ya sadakattan filan bahseder filan hddhshshdhdhhdssjs

Geri