-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
En sevdiğim çikolatalar; likörlü, antep fıstıklı, bademli, kahveli, sütlü çikolatalar ancak bitteri de şayet kakao oranı yüksek ise çok severek tüketiyorum.
Ne kaldı ki Lefty hanımcığım……En sevdiğim çikolatalar; likörlü, antep fıstıklı, bademli, kahveli, sütlü çikolatalar ancak bitteri de şayet kakao oranı yüksek ise çok severek tüketiyorum.
Ben bitterin sağlığa daha faydalı olduğunu okumuştum
Birkaç yıl öncesine kadar çikolata sevmezdim ancak Türk kahvesi ile ikram edildikçe tadını sevmeye başladım. Yine de halen çikolatalı pasta ya da çikolatalı dondurma sevmiyorum hatta beyaz çikolata hiç yiyemem.Ne kaldı ki Lefty hanımcığım……
Kakao oranı yüksek bitter çikolatadan bahsediliyor.beyaz cikolatada kakao yok zaten yağı var.
ayrıca burada bahsettikleri çikolata, rafine şeker ile tatlandırılmış olan değildir umarım.
zira marketteki iki liralık çikolatadan medet uman insan sayısı çok fazla olur
Size efe kahvesi öneririm o halde Lefty hanımcığım (asla önermiyorum asla) naneli sevdiyseniz onu da seversinizBirkaç yıl öncesine kadar çikolata sevmezdim ancak Türk kahvesi ile ikram edildikçe tadını sevmeye başladım. Yine de halen çikolatalı pasta ya da çikolatalı dondurma sevmiyorum hatta beyaz çikolata hiç yiyemem.
Naneli Türk kahvesi ve yanında naneli çikolata ise favorim oldu.![]()
Kahveci güzeli bilir misin? Naneli kahveyi o şekilde deneyeceksin, o zaman seversin.Size efe kahvesi öneririm o halde Lefty hanımcığım (asla önermiyorum asla) naneli sevdiyseniz onu da seversiniz![]()
Ben kahvenin kendisine de sevgim az zaten araya başkalarını koymuyum :d telve sevmem deKahveci güzeli bilir misin? Naneli kahveyi o şekilde deneyeceksin, o zaman seversin.
![]()
Türk kahvesine ben de çok bayılmıyorum ancak pişirme şekli tadını çok etkiliyor.Ben kahvenin kendisine de sevgim az zaten araya başkalarını koymuyum :d telve sevmem de