Çikolata yemek, demansa bağlı bilişsel gerileme olasılığını azaltabilir

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Sağlık Konuları
🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Uzmanlar demans riski için çikolata yemeyi öneriyor
Yapılan bir araştırma, çikolata yemenin demans riski yüksek olan kişilerde bilişsel gerilemeyi yavaşlatabileceğini öne sürüyor.

Kaynak

En sevdiğim çikolatalar; likörlü, antep fıstıklı, bademli, kahveli, sütlü çikolatalar ancak bitteri de şayet kakao oranı yüksek ise çok severek tüketiyorum.

En sevdiğim çikolatalar; likörlü, antep fıstıklı, bademli, kahveli, sütlü çikolatalar ancak bitteri de şayet kakao oranı yüksek ise çok severek tüketiyorum.

Willy Wonka markali cikolatalari deneyin Left hanim.Sansliysaniz paketten bir altin bilet cikar.Ve nihayetin de Charlie'nin Cikolata Fabrikasini gezmeye hak kazanirsiniz. : )

%50-60 arası fruktoz var, sükroz var galaktoz var hani zehirdi?
Bi karar verin

Nikotin de bloke ediyormus, beyinde olusan beta amiloid proteinin, hücreleri yok etmesini.
Herkes baska bir sey diyor..

Bahane arıyorduk zaten gel buraya çokokrem Sjssj

Ben bitterin sağlığa daha faydalı olduğunu okumuştum

Ne kaldı ki Lefty hanımcığım……
Birkaç yıl öncesine kadar çikolata sevmezdim ancak Türk kahvesi ile ikram edildikçe tadını sevmeye başladım. Yine de halen çikolatalı pasta ya da çikolatalı dondurma sevmiyorum hatta beyaz çikolata hiç yiyemem.

Naneli Türk kahvesi ve yanında naneli çikolata ise favorim oldu.:)

beyaz cikolatada kakao yok zaten yağı var.
ayrıca burada bahsettikleri çikolata, rafine şeker ile tatlandırılmış olan değildir umarım.
zira marketteki iki liralık çikolatadan medet uman insan sayısı çok fazla olur

beyaz cikolatada kakao yok zaten yağı var.
ayrıca burada bahsettikleri çikolata, rafine şeker ile tatlandırılmış olan değildir umarım.
zira marketteki iki liralık çikolatadan medet uman insan sayısı çok fazla olur
Kakao oranı yüksek bitter çikolatadan bahsediliyor.

Birkaç yıl öncesine kadar çikolata sevmezdim ancak Türk kahvesi ile ikram edildikçe tadını sevmeye başladım. Yine de halen çikolatalı pasta ya da çikolatalı dondurma sevmiyorum hatta beyaz çikolata hiç yiyemem.

Naneli Türk kahvesi ve yanında naneli çikolata ise favorim oldu.:)
Size efe kahvesi öneririm o halde Lefty hanımcığım (asla önermiyorum asla) naneli sevdiyseniz onu da seversiniz :D

Size efe kahvesi öneririm o halde Lefty hanımcığım (asla önermiyorum asla) naneli sevdiyseniz onu da seversiniz :D
Kahveci güzeli bilir misin? Naneli kahveyi o şekilde deneyeceksin, o zaman seversin.:)

b75daa_7abfa841f8ec4999ae0fc61d1f902feb~mv2.jpg

tam da çikolata yiyecektim… bitteri de çok severim. bu demek oluyor ki zaten fil gibi, taş gibi olan hafızam filler ordusuna dönecek… tepişmezler umarım <3

Geri