Çikolata yeme isteği nasıl geçer ?

Konu sahibi son olarak 3078 gün önce görüldü

Kilo problemi yaşayanlar için çikolata zararlı mıdır? Çikolata kilo yapar mı? İçerdiği yağ ve şeker dolayısıyla çikolata kilo aldırır. Ama abartmadan yenilirse çikolata kilo yapmaz.

cikolata-kilo-aldirirmi-MRF.jpg

Çikolata kilo aldırır mı

Çikolatadan vazgeçemiyorsanız ve kilo problemi yaşıyorsanız günde belli bir miktarın üzerine çıkmadan yediğiniz çikolatalar sağlığınız için bir tehlike oluşturmaz.

Kendinizi çikolata yemekten alıkoyamıyorsanız yaklaşık 2,5 bardak soğuk ve buzlu su için. Ardından yeşil elma yiyin ve hala çikolata yemek isteyip istemediğinizi sorun kendinize.

Bu işlemi yaptıktan sonra çikolata yemek istemeyeceksiniz.

alıntı

geçmezki yaa nasıl geçsin :( heleki tadallee :D

Gecmez gecmez caresi yok :D

valla benim bünyem tadalleye yenik düşer arkadaş :D varsın kilolarım taşsın .
zaten iFt mahvetti bizi çikolata mahvetmiş çokmu :zuha::zuha:

Bitter Çikolata yeyin yararlı :p

Konunun amacı çikolata isteğini geçirmek :D yapılan yorumlar bunun imkansız olduğu yönünde hatta kışkırtıcı yorumlar bile mevcut bknz :

Bitter Çikolata yeyin yararlı :p

konuya uygun yorum atın :p :D:D:D

çikolata yeme isteği durdurabilir imkansız değildir :p :D:D:D

ertelenebilir ama engellenemez :p

Konunun amacı çikolata isteğini geçirmek :D yapılan yorumlar bunun imkansız olduğu yönünde hatta kışkırtıcı yorumlar bile mevcut bknz :

konuya uygun yorum atın :p :D:D:D

çikolata yeme isteği durdurabilir imkansız değildir :p :D:D:D

Tılsımmm bak çikolata :zuha: Şimdi canın çikolata isticek ve çikolata yiceksin , hipnoz yaptım seni :zuha:
images

Tılsımmm bak çikolata :zuha: Şimdi canın çikolata isticek ve çikolata yiceksin , hipnoz yaptım seni :zuha:
images

al bir tane daha :D:D:D yahu sizi seçip mi yolluyorlar bugün :D:D:D istiyorum ama şimdi gidip su içicem ve geçicek kısaca işe yaramadı :p ( İŞE YARADI VE 2 TANE ÇİKOLATA YEDİ ) :D:D:D:D:D

al bir tane daha :D:D:D yahu sizi seçip mi yolluyorlar bugün :D:D:D istiyorum ama şimdi gidip su içicem ve geçicek kısaca işe yaramadı :p ( İŞE YARADI VE 2 TANE ÇİKOLATA YEDİ ) :D:D:D:D:D

şimdide doritos yiceksinnnn , doritostan sonrasını söylücem :zuha: hızlıca kilo alcaksın temam mı :zuha:

doritos_naco_peynirli_122_gr-500x500.jpg

Cikolatanin cok faydalarida var. Cikolatanin yerini hicbirsey tutmadigi icin gecmesi cok zor.

geçmiyor ya bu aralar ülker çikolatalı gofret ve torkunun kare çikolatasına taktım kafayı :(
torku_classic_sutlu_cikolata_article_image.jpg
Torku_Milk-chocolate.png

cikolatali_gofret.jpg

geçmiyor ya bu aralar ülker çikolatalı gofret ve torkunun kare çikolatasına taktım kafayı :(
torku_classic_sutlu_cikolata_article_image.jpg
Torku_Milk-chocolate.png

cikolatali_gofret.jpg

nickinden beklenen bir yorumdu ben çok şaşırmadım :p

el birlik olup konumu resmen sabote ettiniz arkadaş ya :p konuda çikolata yememek için 40 takla atan masum gençlerin kanına girdiniz :p bu kilolardan siz sorumlusunuz :p

TATLI , MeMaTi , Bâtın Themis iFt MeLiNNa LaL

bugün kızlarımız çikolata yiyip kilo aldıysa sorumlusu sizsiniz !!!! :p :D:D:D

Şunların güzelliğine bak yaa gelde yeme :(

nickinden beklenen bir yorumdu ben çok şaşırmadım :p

el birlik olup konumu resmen sabote ettiniz arkadaş ya :p konuda çikolata yememek için 40 takla atan masum gençlerin kanına girdiniz :p bu kilolardan siz sorumlusunuz :p

@TATLI , @MeMaTi , @Bâtın @Themis @iFt @MeLiNNa @LaL

bugün kızlarımız çikolata yiyip kilo aldıysa sorumlusu sizsiniz !!!! :p :D:D:D

Sizde acik acik reklam yapiyorsunuz biz sadece adini anmistik:zuha:Sorumluluk kabul edilmez.

napim ama seviyorum iradem yok çikolataya karşı birde yaş pastaya bu ikisini gördüm mü dünya umrumda değil anlayın beni de :(

TıLsıM grup kurdum kendime :zuha:haydi kızlar çikolata yemeye boşverin kiloları grubu:zuha:

korkuyom ama yorum yapmaya :lutfen:

Toblerone-chocolate-522042_800_418.jpg

Çikolatanı kap gel etkinliği varmış burada @MeLiNNa dedi geldim bende

(1 Kayıtlı üye ve 8 Misafir) konu patlicak :zuha:

Geri