Çikolata Manyağı

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Çikolata Manyağı

Forum oyunlarında Üye sözlüğü olmadığından dert yanıyordu ben açayım dedim. Foruma yeni gelenlerin haftasında üye sözlüğü açılıyor, demek ki sorun sende çaklıt dikkat çekememişsin.

Açmışken bir iki şey karalayım, kendisini pek fazla tanımam bir iki kere muhabbetimiz oldu sadece. Gözlemlediğim kadarıyla sessiz sakin iyi bi kız, sırılsıklam aşık :) , magazin haberleriyle arası iyi. Şu nickini kısaltsan iyi olacak. Senin üye sözlüğünü açmışken Hestia kankanın üye sözlüğünü de açayım.

Göbek adı nutellaymış.
Kendileri hoşsohbet bir arkadaştır.
Kafadengidir.
Sen nasılsan uyar sana.

Saygılar efendim :morgz: :honk: :morgz:

Oyunlarda iki kelamımız var yada yok o kadar yani ama, kendi halinde zararsız, kıpır kıpır birisi. Ayrıca, pek göstermediği bi duygusallığı da var sanırım.

Hanım hanım, cici bici, çilolatalı, şekerli, vanilyalı tatlı leziz birisi gibi durmakta.
Pek yakından tanımak dileği ile=)

Nickini yirim.
En buyuk ozelligimiz ve ortak tutkumuz bu olsa gerek. :srl:
Hal hatir sorar, cok vefalidir, hep ilgilidir sagolsun.
Sevilir :srl:

Bu kızı çok seviyorum beeeeeeeeeen :srl:
Hem samimi biri hemde kişiliği ile mükemmel biridir:cici:
Ona avatar yapmayı da çok seviyorum :p
Ayrıca aynı şehre gelin gideceğiz sanırım ahahahah :D
Hayatınında çikolata tadında olmasını dilerim canım:hi:

Ona takılmayı çok seviyorum :D sohbetide hoştur , ayrıca çikolata resimleriyle tehdit ediyorum hep haha , çok iyi biridir :p

Gördükçe aklıma nutella geliyor zaten =) eğlenceli, sessiz sakin esprili arkadaşlardan.Tanışmak nasip olmadı daha , tanışalım bir ara :)

Herşey gönlünce olsun

Nicki hep begenmisimdir degistirme canım hic :cici: hep aktif olan tatlı mı tatlı canım benim cok seviyorum seni :) cok iyi birisin hicte unutmaz kardesımi :kiss: düsünceli sevecen güzel kızlardan :srl:

Adascagizim buaralar göremiyorum konusamiyorum cok özledim ki seni <3
selinimin sayesinde tanismis olduk :) iyiki de tanismisiz diyorum yüregi güzel kendi güzel :) iyiki varsin kuzum (:

Çikommmmmm sana yazmamışım ben ya. :srl: Yerimmmm nickini senin. :dyg:
Arada muhabbet ediyoruz, seviyorum bu kızı. Nicki gibi, ismi gibi; çok tatlı, çok şeker, sevimli, cana yakın bir kız. :srl:
Kayboldun ama sen özledim. :(
Her şey gönlünce olsun canımmmmmm çikommmmmm. :kiss:

Nicki kadar kendiside neşeli ve sıcak kanlı. :) forumda ki duruşunu beğeniyorum. Hoş geldi aramıza tekrardan..

Tatli biri ama pek görünmüyor bu aralar evlendimiki:d

Naptınız olum kıza? Bildiğin yok oldu.

Neden gelmediğini az cok tahmin edebiliyorum.
Özlediklerimden..Nesesini severdim ,umarım hersey gönlünce olur..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri