Nick degismisti o isteBu forumsal çok garip... Hala daha cozulmesi beklenen bir ton soru var...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Nick degismisti o isteBu forumsal çok garip... Hala daha cozulmesi beklenen bir ton soru var...
Çok saçmaymis daha alengirli bir şey beklerdim forumsaldan.Nick degismisti o iste
multisiÇıkmis sorular ile çıkmaz sorular nicklerini kullananlar kardeş mi? Ya da sevgili miydi veya aynı kişi de nick mi değiştirdi, konunun hemen altında çıkmaz sorular nicki var. Anlamadım...
Bilader senin forumsalla problemin ne cozelim! Kajsndjdj bizemi is koyuyon?Çok saçmaymis daha alengirli bir şey beklerdim forumsaldan.
Aradığım cevap need'in cevabı gibi bir şeydi @bunicktamyirmibirharf tam da forumsala yakışacak bir sapsiklik beğendimmultisi
Saka bir yana freak yok degildi tabi ama aradigina gore cevabi bilmis olmuyormusun zaten annem.Aradığım cevap need'in cevabı gibi bir şeydi @bunicktamyirmibirharf tam da forumsala yakışacak bir sapsiklik beğendim
Multisi degildi haci ayrica sen o zaman forumdamiydin?multisi
Hangi sene ?Multisi degildi haci ayrica sen o zaman forumdamiydin?
2014-15 falan neyse konu bu degil zatenHangi sene ?
Hayır.1 senedir buradayım.2014-15 falan neyse konu bu degil zaten
Wtf?Hayır.1 senedir buradayım.