çıkmış sorular kimdir?çıkmış soruların gerçek adı nedir?çıkmış sorular kaç yaşında :P

Konu sahibi son olarak 2317 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çıkmış soruların gerçek adı ales çıkmış sorular dır :Pp

forumdaki bütün kızların adı aynıymış benimki de ondan işte :Pp
yaşım 26 dır ama görüp soranlara 22 derim inanan olursa daha üstelemiyorum
bu konu yoğun istek üzerine açılmıştır :Pp

bugünkü devreli sorudan sonra bendeki tüm devreler gitti yalnız uyandıriim .s.s çıkmış sorular bence çıkmamalıydılar .s.s

memnun olduk ales.

ben o soruyu hiç okumadım :Pp tipine baktım zor gibi geldi
akımla mı ilgiliydi :D
clasic araya kaynamış
o kızın feysi bende yok dedim halbuki :Pp

başlıktaki sorular eksik, şöyle devam edebilirdi:

neden çıkmış sorular, nasıl çıkmış sorular, kime çıkmış sorular, niye çıkmış sorular eskiye takıntısı mı var çıkmamış sorular olsa daha çekici olmaz mıydı ? Tartışılır ve etiketleme cokerime danışıp keroLayn'a haber ucurmak istiyorum.

memnun olma konusu değil mi bu :D

araya nasıl kaynıcam.

Anahtarları açıp kapatıyorlardı çember kare falan kök içinde kök sökebilirsen sök misali doğaçlama yaptım ben o soruyu :honk:

başlıktaki sorular eksik, şöyle devam edebilirdi:

neden çıkmış sorular, nasıl çıkmış sorular, kime çıkmış sorular, niye çıkmış sorular eskiye takıntısı mı var çıkmamış sorular olsa daha çekici olmaz mıydı ? Tartışılır ve etiketleme cokerime danışıp keroLayn'a haber ucurmak istiyorum.

ooooo etiket jokeri mi alırım bi dal :D Olm baya soru yaptım nan, kardeşin profluğa ilk adımını attı bugün :zuha:

gidiş yolun doğru da sonucun yanlış olabilir kanks emin olamadım su an. :honk:

Yok nan aleste benim yanlışım çıkmıyor soruyu çözersem doğru çözüyorum çözemezsem şakire çay yok mode on :D Ya hep ya hiç was here :p

ooooo etiket jokeri mi alırım bi dal :D Olm baya soru yaptım nan, kardeşin profluğa ilk adımını attı bugün :zuha:

sen gönüllerimizin profusun kanks sınavdan bişi çıkmasa bile. en kötü gönül üni'sinden emekli ederiz seni napalım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri