Çıkardığı Çorabı Koklayan Erkek Bakın Nasıl Erkekmiş

• Kullanıcı Gittii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Erkekler Kulübü Arşiv
Konu sahibi son olarak 4491 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3329fv9.jpg

çevreci düşünceli ve bir o kadar da duyarlı erkeklerdir..

bu hareketi yapan erkekler genelde öfff pis herif koklama şu çoraplarını çıkarınca gibi tepkilerle karşılaşmakta ve pis insan damgası yemektedir..ama durum böyle değildir aslında..

günümüzde küresel ısınmanın sonucu olarak azalan su kaynakları başgösteren susuzluk sorununa karşı son derece duyarlı erkeklerdir bunlar..çoraplarını çıkardıktan sonra koklayarak çorapların kirlilik düzeyini katılaşma oranını ve daha kaç gün giyilebilir olduğunu anlamaya çalışırlar ve çoraplarını zırt pırt yıkamayarak susuzluğa karşı büyük ve önemli bir eylem gerçekletirmiş olurlar..

buna da bir kılıf buldunuz ya korkulur sizden :p

İşin aslı bu hanfendi kılıfla alakası yok :p

senden erkeklerin beyaz çorap ve siyah kumaş kombinasyonunu yapma sebebini açıklayan "işin aslı" bir konu bekliyoruz dört gözle :p

Siyahın oldugu yerde beyaz göz boyar diye giyiyolar heralde :D

Ben kumaş sevmedigim için ilgilenmedigim bi konu olarak geçiştiriyorum :p Zorda kaldıgım zamanlarda İlla ki takım giymem gerekiyorsa Kumaşa yakın Keten Pantolonu tercih ediyorum o yüzden sizi aydınlatamicam bu konuda :p

Tabu yıkan açıklamalarda son nokta bu olsa gerek :p

Siyahın oldugu yerde beyaz göz boyar diye giyiyolar heralde :D

bizim yıllarıdır aman Allah'ım kro diye dışladığımız insanlar meğer uyum için öyle giyinirlermiş tabi çorap koklayanları hiç saymıyorum bile :p

ufkum genişledi sayende erkeklere bakış açım değişti :p

hiç hoş bi davranış değiL bence .D nasıL ve neden yaparLarsa yapsınLar :D:D:D

harbı yehaa babamda da var bu olay allaha sen tam bir hafta giyınıyor bir ÇOrabi artık o Çorap öyle bir hal alıyorki sormayın gitsin kalıp şeklınde bir şekil :D kokusuda cabasi

Renktaşıma katılmak durumundayım , adamın tek amacı küresel ısınma bu uğurdu iğrenç,pislik gibi hakaretleri bile göze almıştır.. Bravo Dünyasever Çorap koklayan erkek :p :D

Bundan güzel sözlük konusu olur

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu kadar kuresel dusunmuyordum ben koklarken.

Çevreci olacam diye çevredekileri kurutacak erkek. Öğğ.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri