Çiğ köfte

🕒 Konu sahibi 17 saat önce aktifti
Günün her saati yiyebildiğim nadir yiyeceklerden.

bence dünyanın en çok mutluluk veren anlarından biri her gün bir yerlerde mutlaka bir çiğköftecide yaşanmaktadır. siz sipariş verirken daha cümlenizi bitirmeden, o koca yürekli adamın babacan tavırlarla, adeta sizi öpmek istercesine sıcak bir yüz ifadesi takınarak, kıvırcık içinde bir lokma ikram etmesidir. yüz ifadesini hayal edin... bıyıklı, duduş büzülmüş, gözler kısılmış ve kendinden son derece emin. ne yaptığını bilen, özgüveni yüksek bir çiğköfte ustası. müşterisinin kalbine koşarak gidiyor. onu ele geçiriyor... çiğköfte parçası ayaklarımın yere basmamasına neden oluyor. adeta mutluluktan çıldırıyorum. çiğköfteyi yerken büyüsüne kapılmış bir şekilde, kafamın içinde only you şarkısını dinlerken o maharetli ellerin çiğköfteyi mıncıklamasını seyrediyorum. işte gerçek mutluluk, gerçek sevgi, gerçek, tamamen gerçek.

leavemealone
Yolunda gitmeyen adam

Nasıl anlatsam, kelime seçemiyorum.. Olsa da yesek.. :yemek::ama:

akşam eve giderken bir çiğköfte tepsisi alayım da şov yapayım. canis majorla jandarma hariç herkes davetlidir. :liv:

Sevmem.
Saçma sapan bir yiyecek bana göre :T:

Havayıdişleyenadam bknz. dinlene dinlene dövülmek isteyen lahmacun çocuk.. :sinirli:

6XOrkP.jpg

beni çiğ köfte ile mi korkutuon lan bütün forumu nusrete götürürüm xd

Enayi düştü kızlar yakalayin dhsjsjs.

Erkeklerde şeyapabilir.
Merlin ; sizi islak meşe palamuduyla dovdurmek isterdim amma şuvan çok yorgunum , sonra dovsem olurmu.

Caps çok şirin bu arada , emeğine sağlık.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cok fazla tuketildigi zaman Aziz kardesimiz gibi bagirsak sorunlariylan karsilasmaniz kacinilmaz olur.s

Asla tüketemeyeceğim yiyecekler arasındadır.

Geri