Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bizi yine seçimlere zorluyorlar. bakın forum sorularını cevaplarken hep dürüst olmak isterim, bilinsin…
lahmacun çok severim. her yerde yemem. çiğ köfte artık çok fabrikasyon. iş yerindekilerle istanbul’dan getirttik. aman allahım. adını öğrenip güncellerim belki de, istanbulî arkadaşların yüzü güler…
çiğköftenin bende yeri yok. lahmacundan da pek haz etmem fekat bilkent düveroğlu diye bir işletme var ve bugüne dek yediğim en lezzetli lahmacunu orası yapıyor.
Tarsus lahmacunu ve Antep lahmacunu olursa asla hayır diyemem.
Çiğ köftenin üretim aşamasını ise hijyenik bulmuyorum ayrıca çiğ etten bahsediyoruz ki bakteri üretmemesi mümkün değil. Etsiz olanda ise çok sayıda katkı maddesi mevcut ve o da sağlıklı olamaz.
Ikisi çok ayrı kulvarlar.
Çok severim ikisini de.
Diyarbakırlı bi komşumuz vardı Gizem abla. Ikisinden de yapıp yapıp getirirdi bize. O kadar eli bol, candan ve misafirperver bir kadındı ki sanki annem gibi hiç çekinmeden kapisini çalıp 'Gizem abla daha çiğköfte var mı?' diye sorabilirdim (utanmazligin böylesi) bizzat mutfağına davet eder doyana kadar yedirirdi. Annemi de çok severdi.
Ahh sabah sabah nostalji yaşadım. Memleketlerine döndüler. Ziyaret edeceğim kısmetse bi gün.
Üniversitede şımarıklanmak için deneyip müptelası olduğumuz formül; lahmacun arası adana, LADANA kod adıyla sipariş verdiğimiz yerin menüsüne ekletmiştik.
Lahmacun karın doyurur, çiğ köfte anca göz….
Gazıayıntap usulü Lahmaç, en sevilesi hamurişlerindendir.
Hazır çüköfdelerle mukayese etmek, Allah'ın bile zoruna gidecek, nimet var nimet var, böyle kıyas mı olur dedirtecek bir durumdadır.
Ha, annem yaptıysa çüköfdeyi, lahmaça aduket çeker, siz tabiim yemediniz hiç Meşhur Çüköfdeci Hülya Bacı'nın çüköfdesini, harika, 850 dakika yoğuruyor, eti 4.000 kez fila çektiriyor, harika.