Çiftlerin instagram'da, facebook'ta aşk gösterişi yapmaları

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Kime, ne kanıtlamaya çalıştıklarına anlam veremediğim çiftlerdir.
Özel günlerde yüz yüze söylenebilecek şeyler instagram'da , Facebook'ta paylaşılıyor ve duygusal olacağım diye kasıldıkça da arabesk cümleler kuruluyor. Ve işin ilginç yanı bu çiftler kuvvetle muhtemel yan yanayken bu mesajları paylaşıyorlar.
Şahsen pek samimi gelmiyor ve böyle tiplerin mutsuz olduklarını düşünüyorum.

Son düzenleme:
Yeni evli çiftlerin sapıtması
s-61f2f31bec3e886315fff9133424107aab30f1e0.jpg

İlişkinin cicim ayı diye nitelendirilen döneminde olmaları muhtemel.
Bir ilişkiyi insanların gözüne ne kadar sokarsanız, o kadar sıkıntı yaşarsınız.
Edindiğim tecrübeler bu yönde. (:

Bir kedim bile yok, anlıyor musun?

Bu tarz platformlarda nasil ki arkadaslarinla olan fotograflarini paylasiyorsan sevgilinle olan fotograflarini da paylasabilirsin. Neyi ne derece gosteris olarak algiliyorsunuz?
Bir paylasimda bulunmak basli basina bir gosteris degil mi zaten?
" Hayir ama ben onu o amacla yapmiyoruuum "
Hayir yapiyorsun.

Sorun şu ki gösteriş yapmaya çalışanlar gerçekten mutsuz ancak mutlu olanlar da nazar değer korkusu ile paylaşma yapmaya cesaret edemiyorlar.:) Kendi çevremde çok örneğini görüyorum ve eşi ile tartışanlar daha çok fotoğraf paylaşırken mutlu çiftler gerek duymuyorlar.

Gösterişin kelime anlamı başkalarını aldatmak, olmayanı var gibi göstermektir.
Açıkçası hem dediğine katılıyor hemde katılmıyorum.
Evet bazı insanlar sadece sosyal medya için sevgili yapıyor, hatta sosyal medya için yiyip içiyor, geziyor tozuyor. Lâkin böyle olmayan insanlarda mevcut.
Örneğin; ben kocasının yazdığı doğum günü mesajını ınstagram da paylaşan kadın gördüm, yadırgadım mı? Evet!
Kocan yanında ise bu tarz bir paylaşıma gerek olduğunu düşünmüyorum. Aldığı hediyeyi paylaş ama yanında olan kocanın sana attığı mesajı paylaşma! Ben bu görüşteyim.
Hayatta her şeyin bir doz aşımı mevcuttur. Sosyal medyanında bir doz aşımı var.

Artık sosyal medyanın hayatın önemli bir parçası olmasıyla birlikte ilişkilerde değişti. Özellikle yeni kuşak ilişkilerini anne ve babalarımızın yaşadığı şekilde yaşamıyor her şey gözününde bebeğini üzerine kurulmuş durumda. Benim söylediklerimi en iyi öğretmenler anlar özellikle lisede çalışan öğretmenler. Gençleri gözlemekten dolayı ya da yetişkin çocuğu olan insanlar anlayacaktır artık eskisi gibi değil. Doğrudur yanlıştır bunu bilemem yani herkes ilişkisini nasıl yaşamak istiyorsa tabii ki o biçimde yaşayacak ben rahatsız olursam bakmam engellerim. Bu yüzden yargı yapacak sinir bozacak değilim. Çünkü bana ne

Evlendikten sonra xapacagim ilk islerden.
Milletin gözüne gözüne sokacam.
Iyi de.
Ne instam var ne de feysim.s

Geri