Çiftler evlenmeden önce ne kadar çıkmalı?

Konu sahibi son olarak 1197 gün önce görüldü
soru cevap kısmına kadar

İdeal evlilik için teorimi açıklıyorum.
Bir yıl ilişki & bir yıl nişan = mutlu bir evlilik.

Sans isi bu, bazen bakiyorsun hic cikmadan evlenenler daha mutlu olabiliyor.

Ömür boyu çıkıp ölmeden önce evlenelim mi güzel kız? Son nefesinde evlenen erkeği bulamaz kimse :)

Sizin icin onemli konulari bulup, o konularda tartisacak kadar uzun...

Hem dusuncelerini ogrenirsin hem de tartismalardaki takintigi tavrini, anlasmazligi gidermek icin neler yaptigini ve dengesiz olup olmadigini...

Inisli cikisli insan hic sevmiyorum mesela, bir insan size iyi gelmiyorsa, totosuna basin tekmeyi .p

Sizin icin onemli konulari bulup, o konularda tartisacak kadar uzun...

Hem dusuncelerini ogrenirsin hem de tartismalardaki takintigi tavrini, anlasmazligi gidermek icin neler yaptigini ve dengesiz olup olmadigini...

Inisli cikisli insan hic sevmiyorum mesela, bir insan size iyi gelmiyorsa, totosuna basin tekmeyi .p

Oturup da Karl Marx konuşamadığım kadını n’apayım, basıyorum totosuna .d tekmeyi .p

Aynı eve girmeden kimse kimseyi tanımaz.. Girse de tanıyamayabilir; bkz. Sana 20 yılımı verdim diyerek boşanan çiftler..

Evlenmeden tanıyamazsınız .. ben eşimle 7 yıla yakın sevgili kaldım çocukluktan yani.. evlilikten daha samimi aşk yaşama olayı hani ilk duygular onları yaşarken tanıdıgını sanıyorsun ama evlenince ikimizin huylarındada bilmediklerimiz çıkıyor 8 yıllık evliyiz hala devam ediyor çıkmaya :D tek avantajımız öncesindeki bizler bizim huylarımızı iyi kötü bilmemiz .. yani sorun olmuyor ama yinede bir tanıma acemiliği çekilir. iki taraf içinde. :) düşünsene, işi toplama vurursak evlilikte hariç ve dahil edilirse 15 yıldır ilişkimiz var ve hala tanışmaya devam :) eee yapcak bişi yok hayat şartları müşterekliğin zorlaması

şaka bir yana tanıyın birbirinizi. öyle hemencecik ewlenmeyiniz lütfen

tanidikca sogukluk gelir samus, hemen nikahi bas supriz olsun......

haklısın w babuşum supriseeeeeeeeee..........hehehe

Geri