Çiftler arasındaki eğitim farkı ilişkiyi etkiler mi?

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 899 gün önce görüldü
Etkileyeceğini düşünüyorum. Ama öğrenmek sonu olmayan bir eylem, iki taraf da kendini geliştirebilir en nihayetinde.

Kesinlikle etkiler. Ben birkaç kez yaşadım bunu. Kısa süre içerisinde canım sıkıldı ve ayrıldım. Çiftler kesinlikle eğitim anlamında birbirine yakın olmalı.

Adamına ya da kadınına bağlı bu eşini aşağılarsa zamanla tabiki etkiler eğitim durumuna başta eşler saygı duyarsa birbirinide bilerek kabul ettilerse etkilemez.Okumayıpta kendini geliştiren insan sayısı bazen okuyupta insan olamayanlarada bin basar her şey tahsil demek olmuyor yani.

Eğitim değil, bakış açısı,kültür etkiler daha doğrusu bu konularda ki zıtlıklar.
Bunlar da sadece eğitim ile giderilmez bence.

etkilememeli. egitim size belli seyler ogretse de asla egitimle kendimize katamayacagimiz seyler var.
ne diyordu hoca nin biri; her universitelI birer entelektuel degil entelektuel adayidir
ayrica universite mezunu olup evrim teorisi halkinda konusamadigim bir sevgil var. bilimsel sohbetler edemiyoruz hic. cunku ilgi alami farkli zaten ikili iliskilerde de onemli olan ortak noktalar bulup bundan keyif almak degil mi?
herkes le %100 anlasma saglayamayiz ama modern zaman gundemi hakkinda dahi olsa birseyler dusunmeye itiyor insani. Bunun da egitim ile ilgisi oldugunu sanmiyorum kisi ile ilgisi var.

Egitim degilde , kultur bi insanin kendini gelistirmesi lazim.
Yoksa uni okumak vs okumamakla ilgisi yok...
Bir de insanlik onemli okuyor ama havalinin teki oyle egitim kosede kalsin almiyalim biz ...
Sonra okumayan var , kitap okuyorsun diye kiziyor ilgilisin kitaplara diye de kiziyor,
insanin kendini gelistirmesi gormus gecirmisligi , egitimden daha onemli

kişi kendini geliştirmişse eğer hiç bir şekilde etkilemez, ayrıca bir tarafın diğerine üstünlük sağlama çabası tarzında bir durumda yoksa yine sıkıntı olmaz kanaatindeyim.

niye bir birilerine sinav sorularimi sorucaklar
etkilemez beni hayat sinavinda adam olsun bilmem kac unu bitirmis bana ne

Eğitime çok fazla kafayı takan birileriyse etkiler, ama etkilememesi lazım

Etkiler tabii. erkeğin her anlamda bir adım önde olması tercihimdir. :p

Diploma mühim değil ama kişi kendini geliştirmeli. Ne diploma sahipleri var iki lafı bir araya getiremeyen düşününce. İnsanların kültür birikimiyle alakalı.

Alınan eğitim bir şey değiştirmez. Köyde ilkokulu yarım bırakmış bir kimse de güzeli seçebilir, estetiği bilebilir, kitap okuyup, hoş ezgiler dinleyebilir, sanatla ilgilenebilir.

İlişkide farklı ilgi alanlarına tahammül kadar, benzeş ilgi alanları ve bakış açıları da gerekir fakat elzem değildir.​

Eğitim düzeyi düşük bir insanla uzun süre birlikte yaşayamam. Benden daha bilgili biriyle sorunum olmaz.

Cahil cahil konuşmayın :) meme önemli.

Beyinler meme yapmis
Joleye bile “meme” ile ayni ritmle titresiyor diyen adam var
Sartli refleks “meme” “Pavlov”un memeleriyiz

Geri