Çiftler arasındaki eğitim farkı ilişkiyi etkiler mi?

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 896 gün önce görüldü
Çiftler arasındaki eğitim farkı ilişkiyi etkiler mi?

Sanmıyorum Etkilemez .

Eğitim farkından ziyade kültür daha önemlidir.Nice üniversite mezunları var ki ilkokul mezunlarından daha cahil. Sevgilinle ya da eşinle oturup hayata dair birşeyler de konuşabilmen gerekir. Diplomayla ölçülebilecek bir şey değil.

egitim degil ama kultur farki etkiler, nice universiteliler var hala baba parasi yemekten universiteyi bitirememisler, iki toplama islemi zor geliyor, bana sorarsaniz nasil kazandiklar bir muamma en basta

Etkilemez etkilemeli. Muhim olan hayata birlikte nasil baktigin ortak zevkler yakalayabilmektir.

Eğitim farkı ilişkiyi menfi yönde etkilemez, aynı yöne aynı ufuğa bakamamak ilişkiyi menfi şekilde etkiler, aynı yolda yürümenin eğitim ile bir alakası yoktur.​

cahil bir insanla okumuş bır ınsanın davrnaıslarında cok fark vardır önemli egıtımlı ınsan bılgılıdır nerede ne konuscagını bılır cahıl ınsan bılemez harcama yapar savurgandır

eğitim önemli fakat ilişkinin boyutunda önemli diildir kültür durumu önemlidir kendni nasıl yetiştirdiği hayata nasıl hazırladığı bilgisini eğitime dayandıran çok kişi var önemli olan o seviyede olmayıp kendinde neler yarattığıdır kişinin

Kültür Daha Önemli. isterse Okumamış olsun,Ben bakmam Ona. Sevgim Daha Agır Basar.

denklik önemlidir ama denkliği sağlayan eğitim düzeyi değildir. ortak değerlere sahip olmak, hayata aynı pencereden bakmak ve geleceğe dair ortak hayaller kurabilmek önemlidir bunları da hiçbir eğitim kurumu sağlayamaz.

tabi eğitimi sadece ortaöğretim ve üniversite düzeyinde algılıyorum. yoksa kişi yerinde sayıyorsa, ufkunu genişletmiyorsa, cehaletinde ısrarcı oluyorsa ne kadar görmezden gelinirse gelinsin bir zaman sonra -karşı taraf da cehalette ısrarcı değilse- ilişkide büyük sorunlar yaşamak kaçınılmazdır.

Eğer gerçekten seviyorsan eğitim farkı ne ki ? Ama düşünceler birbirine zıtsa işte bu biraz önemli.

aaa herkes etkilemez demiş nası etkilemez lan? çok önemli bence iki taraf arasında uçurum olup olmaması.

bence çok önemli. isterse dünyanın en yakışıklısı olsun, benden daha üstün değilse, zekasıyla fln iyi değilse, elektrik alamıyorum ya :D

tabi etkiler la. hele erkeğin açısından bakınca sevgilisi üniversite mezunu, kendisi lise mezunu, ben erkek olsam ezilirdim valla. :p

Aşırı etkilemez tabi ki bazı sorunlar olabilir ama çözülemeyecek şeyler değildir.

Geri