Çift Katlı Otobüste Direk Dans Şovu (Kadıköy)

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü

Kadıköy'de çift katlı İETT otobüsünün üst katında yolculuk yapan grup, dakikalarca şarkı söyleyip dans etti. Otobüsteki bazı yolcular grubun dansını şaşkınlıkla karşılarken, bazıları da eşlik etti. Koltukların üzerine çıkan, otobüsün içerisindeki direkte de dans eden grubun eğlencesi kameraya yansıdı. İşte o görüntüler...​

Pendik - Kadıköy hattında sefer yapan çift katlı İETT otobüsü, gece saatlerinde ilginç görüntülere sahne oldu. Otobüse binen bir grup, ses topuyla açtıkları şarkılara eşlik edip dans etti.

1cf8de22eac47c9e130045489053037f

Kadıköy yönünde ilerleyen otobüsteki diğer yolculara aldırış etmeyen grup, eğlencelerini otobüsten ininceye kadar sürdürdü.

485f26e4d02a62bc789aa2472557fdc7

BAZI YOLCULAR DA EĞLENCEYE KATILDI​

Gruptakiler otobüste direk dansı da yaptı. Otobüse binen bazı yolcular da eğlenceye katıldı.

f7781d94b82382784bdf9b63f5c4b5cd

Koltukların üzerine çıkan, direkleri kullanarak da dans eden gruptakiler kameralara yansıdı.

a67ad6ee45187bf26332c6d4730b5b77

Otobüsten inen gençler, cadde üzerinde dansa devam etti.

4ac1ae07d0142f078f7f6147526edb44

İyi de ne gerek var? Dans edecek yer mi kalmadı?

Bunların agzina yüzüne yapistircan işte. Ben o otobüste olsaydım ve benim çocuğum olsaydı orada şu an tepki gösteren yobaz kadın olarak beni mimlemişlerdi.
Özgürlük adı altına senin sapkın hareketlerine ben maruz kalmak zorunda mıyım?

Bazen bazı ruh halleri bazı durumları kaldırmıyor
Mesela bugün ben karşılaşsaydim kesin karakolluk olurduk
Sinir stres sınavdan çıkmışım kaldı ki insanın cenazesi olur hastası olur
Başlarım dansına git evinde oyna

Ben bu filmi izlemiştim şoför kel emekçi bir abiydi.
Bazı filmlerde doktor itfaiyeci falan da oluyor.

Eğlence bu değil abiler ablalar. Mal mısınız ya. Bu aralar ağzım bozuldu diyorum da sebebi varmış

Her akıllarına geleni her yerde yapamayacaklarını bilmeyen insanlar var. Özgürlük böyle bir şey değil kaldı ki sosyal medyada paylaşmak uğruna yapıldığı da belli oluyor.

kızlar direk fantezisi seviyormuş
bunda bizim bir suçumuz yok

Kızlara bir şey demem de erkekler tam da feminist destekçisi bıyıklı meriçler gibi. O nasıl bir tip lan, hangi kız bakar size? Zaten pek bakmaları da mümkün değil.

Hele hele şu şopar, Nuri Alço tarafından tecavüze uğramış küçük Emrah'ın annesi gibi. Şekle bak.

1690190056805.png

Geri