Çift Başlı Yunus Sahile Vurdu

Konu sahibi son olarak 2658 gün önce görüldü
176929_3.jpg

İzmir'in Dikili İlçesi'nde çift başlı, çift yüzgeçli, tek kuyruğu olan yavru yunus, sahilde ölü bulundu.

Antalya'dan tatil için Dikili İlçesi'ne giden Beden Eğitimi Öğretmeni Tuğrul Metin, sahilde yüzerken kıyıya bir balığın vurduğunu gördü. Sahile çıkan Tuğrul Metin, tek kuyruklu, çift başlı ve yaklaşık 1 metre boyunda ölü yunusla karşılaştı. Tuğrul Metin'in durumu bildirmesi üzerine sahile gelen Dikili Jandarması'na bağlı ekipler, ölü yavru yunusu alarak incelenmek üzere götürdü.

Hayatında ilk kez böyle bir olayla karşılaştığını söyleyen Tuğrul Metin, "Gözleri tam oluşmamıştı. Hava delikleri ise daha yeni yeni oluşuyordu. İlginç bir deneyim oldu" dedi.

Akdeniz Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Gökoğlu, ender görülen bir olayla karşı karşıya kaldıklarını belirterek, "Yapışık ikizlerin benzeri bir durum. Yapılacak incelemelerin ardından mutlaka bir sonuca ulaşılacaktır" dedi.

DHA

Çok heyecanlanmayın, kalbiniz kaldırmaz çocuklar. Jest, mimik, tonlama eksikliği ve yabancılık size bazı cümleleri çok uzak gösterebilir. Çabuk düşmeyin.

Üzüldüm, denize atılan kimyasallardan kaynaklı olmalı..

Üzüldüm, denize atılan kimyasallardan kaynaklı olmalı..
aynen öyle.insanoğlu yalnız kendi genetiğini değil hayvanlarınkini de bozdu.dünyayı yaşanmaz bir yer haline getirdik ve durmak bilmiyoruz.her şey kanserojen her yer radyoaktif.

aynen öyle.insanoğlu yalnız kendi genetiğini değil hayvanlarınkini de bozdu.dünyayı yaşanmaz bir yer haline getirdik ve durmak bilmiyoruz.her şey kanserojen her yer radyoaktif.

Bu konuyu biliyorsanız daha iğrenç örneklerden haberiniz vardır zaten..

Bu konuyu biliyorsanız daha iğrenç örneklerden haberiniz vardır zaten..
kimsenin umurunda değil.dilovası'nda hemen her ailede bir tiroid kanseri var.karadenizde nöral tüp defekti ve lösemi lenfoma sıklığı hala fazla (Çernobil ).genetiği değişmemiş sebze meyve yok.bilgisayardan kaçsan telefondan kaçamazsın.doluluk oranı %10 barajın suyu çamur ve atık kimyasal olmadan evine nasıl gelsin? İçmesen ne olur? Yemek bile yapamazsın.bunlar gereksiz duyarlılık falan değil.ciddi bir şekilde ölüme gidiyoruz.bu da önemli değil,şu an herşey düzeltilmiş bile olsa sperm ve yumurtalarımızla bozuk genetiğimizi yedi kuşak ileri taşıyacağız maalesef.

kimsenin umurunda değil.dilovası'nda hemen her ailede bir tiroid kanseri var.karadenizde nöral tüp defekti ve lösemi lenfoma sıklığı hala fazla (Çernobil ).genetiği değişmemiş sebze meyve yok.bilgisayardan kaçsan telefondan kaçamazsın.doluluk oranı %10 barajın suyu çamur ve atık kimyasal olmadan evine nasıl gelsin? İçmesen ne olur? Yemek bile yapamazsın.bunlar gereksiz duyarlılık falan değil.ciddi bir şekilde ölüme gidiyoruz.bu da önemli değil,şu an herşey düzeltilmiş bile olsa sperm ve yumurtalarımızla bozuk genetiğimizi yedi kuşak ileri taşıyacağız maalesef.
Valla ben de cernobil diyecektim tam, hislerime tercumansiniz

Geri