Ciddi olmam gereken yerde ciddi olamıyorum napmalıyım :benmi:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Misal bir örnek verebilir misin?
bunda ciddi misin?
sende bendensin takma bir süre sonra alışıyor insanlar![]()
senden sevgili de olmaz len :T: uyuz olurum ben şahsen bişey anlatmaya çalışırken sırıtacak falan
bi tane yapıştırırım :bunepeki:
evet cıddıyım şlkhgjh
bana kımse derdını anlatamıyor bu yuzden ya klmgkhkjk
bir gülme krizi tutuyor sdlmflksdfmnedenini düşünmedim ama böyle hayat daha çekilir hale gelebiliyor
![]()
Eğer bu dertten gerçekten müzdaripsen ve şikayetçiysen artık böyle olmak istemiyorum gibi bir düşüncede isen psikolojik bir destek alman gerekli
Verdiğin örnekte gerçekten ciddi bir ortam ve ciddi bir mesele varken gülmen normal bir durum değil çünkü.
gecen gun gozumun onunde adam dustu kımse gulmedı ben guldum hemde seslı guldum :benmi:Aslında bu birazda odaklanma olayıdır. Odaklanamama çeşitli şekillerde ortaya çıkar buda bunlardan biridir.
Düşüncelerin dağılma durumunda genelde yaşanan bir durum olduğunu yada Ani refleksin ters tepkimesi olduğunu düşünüyorum. Odaklanamadığını yada ters tepkime olduğunu fark ettiğinide dur... ! Ve tekrar odaklan. Ne yaptığına ve ne yapman gerekeceğine karar ver ve öyle devam et Düşünmeye çalış. Yalnızca durup kaldığın yere dön ve oradan devam et...
Benim de derdim aksi yönde...
5 dk önce çok sıcakkanlı olup 5 dk sonra buz gibi olabiliyorum. Sonra bu kız neden dengesiz.
duygudurum degısımlerı -_- buda sıkıntı.s
Buna öyle mi diyorlar? Ben kafamda bi sürü şey düşünüyorum o ara karşımda ki insan şaşırıyor![]()
Buna öyle mi diyorlar? Ben kafamda bi sürü şey düşünüyorum o ara karşımda ki insan şaşırıyor![]()
gecen gun gozumun onunde adam dustu kımse gulmedı ben guldum hemde seslı guldum :benmi:
abı odaklanmayı denedım ama olmadı adamın canı yanmıstır dedım yada ayıp olur dedım .s