Ciddi ilişki yapsanız, forumda takılmaya devam eder misiniz?

Konu sahibi son olarak 19 gün önce görüldü
Buradaki üyelerin birçoğundan hiç hoşlanmıyorum:d Birkaç kez hiç giresim gelmemişti ve girmemiştim kısa bir süre. Uzaklaşmamın sebeplerinin de ne ilişkimle ne evliliğimle ilgisi vardı jfjf . Kendinizi bildiğiniz sürece forumlar, sosyal medya vs size ya da ilişkinize zarar veremez ki. Neden bu sebepten uzaklaşılacağını anlayamıyorum. Ne zaman ben yazıp çizmekten bıkarım, ne zaman yine öncekiler gibi patetik hareketler hasıl olur ve tat alamaz olurum, o zaman buranın negatifliğinden uzak dururum. Dediğim gibi Kendinizi bildiğiniz ve vaktinizi tümüyle vakfetmediğiniz sürece forumlar, sosyal medya vs size ya da ilişkinize zarar veremez.

Son düzenleme:
Hayatınızdaki insan şayet sınırı aşan kişilere mesafe koymayı bilmiyorsa her yerde sorun yaşanır ayrıca buradaki bazı kişiler evli bazılarının da hayatında çok değer verdiği biri var. İlişkinize zarar verecek birileri çıkarsa da o kişiye gereken cevabı verirsiniz.

Zaman aralığı da yine sizin kontrolünüzde olacak bir durumdur ve sevdiklerinize ayıracağınız zamandan tabii ki çalmamalıdır.

Ciddi derken gülmeden olan ilişki mi ciddi oluyor

Bırakırım tabi be ne işim var sjxj

Ciddiyetsiz iliski de mi var idi?

Öf ya zengin bi sefgili bulsamda işi bıraksam sabah kalkmak zor

Ciddi" ilişki, bayılıyorum böyle tabirlere. Özür dilerim de "vur geç" tarzı bir kalbim olsa, herkes tabldotla gezerdi. Bana göre değil.

Bu arada benim fülörtüklerim burayı bilmezler, sözlükleri de bilmezlerdi, saklıyorum diye değil, böyle bir muhabbet geçmez ve ben buraya kafamı dağıtmak için geliyorum. Bir de şey yaparım, pişt derim , gel derim güzel bir surat gör, ver derim numero, al sana bir bebek, ver bana bir göbek.

Direkt yapıştırım.
Devamı gelmez, uğraşamam. Ben zaten maymun iştahlıyımdır.

Ne alaka abi ya. : ))))))
Foruma sevgili bulmak için giriyorsanız ayrı tabi.

Geri