Cicişlerim :)

Konu sahibi son olarak 2782 gün önce görüldü
Besle kargayı oysun gozunu olmasın sonu :p Amma kusun varmış senin kedi beslemiyon o yüzden :p Ne güzel hayan sever olmaan sevindim :) Hemde alıştırmışssın kendine.. benim güvercinlerim vardı uçtular daha gelmediler :p

eheh kedileri pek sevmem nankör oluyorlar :D
bir keresinde kuşumu kedi yaralamıştı pençesini kafesten sokmuş kanadını kanatmıştı
(komşunun kedisi balkona girmiş nasıl girmişse)

bende C.B'nin tasmasını söktüm bıraktım bu hırsla komşunun kedisinin dolaştığı yere
bir kaç saat sonra komşu öfkeyle kapıyı çaldı kedimi köpeğin öldürdü diye :D
bende ağzına sağlık yeseymiş bide diyip kapatmıştım :D

öz çocuklarım gibi severim hayvancıklarımı :D

Muhabbet kuşlarına bayılıyorum Erkek Arkadaşımdada var Kafesinde durduramıyoruz dar geliyor koca şey :D Çok hareketli

eheh kedileri pek sevmem nankör oluyorlar :D
bir keresinde kuşumu kedi yaralamıştı pençesini kafesten sokmuş kanadını kanatmıştı
(komşunun kedisi balkona girmiş nasıl girmişse)

bende C.B'nin tasmasını söktüm bıraktım bu hırsla komşunun kedisinin dolaştığı yere
bir kaç saat sonra komşu öfkeyle kapıyı çaldı kedimi köpeğin öldürdü diye :D
bende ağzına sağlık yeseymiş bide diyip kapatmıştım :D

öz çocuklarım gibi severim hayvancıklarımı :D
sen şimdi hayvan sever mi oluyorsun :) sen köpeğini bırak kediyi öldürsün yaralasın diye bunada hayvansever de :) taktir etmiştim sokkataki hayvanları besliyon diye geri aldım :D

sen şimdi hayvan sever mi oluyorsun :) sen köpeğini bırak kediyi öldürsün yaralasın diye bunada hayvansever de :) taktir etmiştim sokkataki hayvanları besliyon diye geri aldım :D

ee kedi haricinde :D hem ben öz evladım gibi sevdiğim kuşumun yaralanmasına göz mu yumsaydım haaa :( :D

Geri