Cicişlerim :)

Konu sahibi son olarak 2782 gün önce görüldü
Cins: Serçe
İsim: Çirkin
Görevi: sabahları erkenden uyandırmak yemek saatlerini haber etmek boyun öpmek

nt6b8.jpg

nt6fn.jpg

nt6hl.jpg

nt6j5.jpg

nt6jy.jpg

Cins: Muhabbet kuşu
İsim: Cicikuş
Görevi: dans etmek, oyun oynamak, kavga etmek, küfür etmek, başınıza konup saçınızı dağıtmak en sevdiği şeydir... ve karısıyla sevişmek (çok fecidir bu konuda)

nt6lx.jpg

nt6nj.jpg

nt6q4.jpg

nt6sl.jpg

İsim: Cicikız
Görevi: kocasını sinir etmek, omuzdan inmemek, insanmış gibi davranmak

nt6wp.jpg

nt6yp.jpg

nt6z3.jpg

İsim: Limon
Görevi: kendini insan sanmak, dışarıya sizinle çıkmak, yemek masasında tuz istemek, geceleri güç kullanarak zorla boynunuzda uyumak

nt72f.jpg

nt74z.jpg

nt75s.jpg

Cins: Güvercin
İsim: Fabrika
Görevi: yemek saatlerinde içeri girmek, hava durumu sunuculuğu (üşüdüğünde içeri giriyor ve havanın soğuk olduğunu anlıyoruz) ve balkonda sürekli üremek üremek üremek....

nt7h6.jpg

nt7hz.jpg

Cins: Karga
İsim: Kara'can
Görevi: mutfaktan ekmek çalıp zorla size yedirmek, hergün banyo yapmak, komşuların bahçesinden meyve çalıp getirmek, kucağınızda uyumak ve sizi küçük bir topla oynamaya zorlamak

nt7qk.jpg

Cins: Kurt (gerçek bir kurt ormanda bulmuştum annesi ölüydü dayanamadım aldım)
Adı: C.B
Görevi: Özel güvenlik, yorgan olarak kullanılabilir, yastık olabilir :D sizinle birlikte doğa yürüyüşlerine çıkar, iki ayağının üstüne kalktığında 1.90 boyun olan benim boyumu geçer :D

nt80c.jpg

Deepnot: bu kadar hayvana nasıl bakıyorsun diyorsanız inanın ki zorlanmıyorum nede olsa onlarda artık bizden bir parça yediğimiz içtiğimiz hep aynı hayvanlara değer verdiğimizde onların pek çok insandan sadık ve sevgi dolu olduğunu görebiliriz
"aşırı" bir hayvansever olarak saygılarımla :)

C.B den hoşlanmadım uzak dursun :D

Kara'can ilginçmiş :D

Fabrika isim görev uyumu harika :D

diğerleri de angry birds'ten fırlamış gibi :D

Limon acayip bişeye benziyor yalnız he .))

Allah sana bagışlasın hepsini diyelim ozaman :)

Sonsuz - yorum için teşekkürler değerli kardeşim :) öyle durduğuna bakma çok uysaldır C.b

Fabien.! - teşekkürler kardeş :) limon çok yaramaz bir kuştur :D

Bu guzel resimleri bizimle paylastigin icin tesekkurler NoyaN, tek kelimeyle bayildim hepsine :p
Cok guzel ve sirinmis hepside :p
Isimleri ve gorevleride ayri bir ilginc :p
Baska resimlerde bekliyoruz sizlerden :p

Besle kargayı oysun gozunu olmasın sonu :p Amma kusun varmış senin kedi beslemiyon o yüzden :p Ne güzel hayan sever olmaan sevindim :) Hemde alıştırmışssın kendine.. benim güvercinlerim vardı uçtular daha gelmediler :p

çok güzeller benimde beyaz erkek muhabbet kuşum vardı yanına dişi aldım. Yumurtlasın diye çiftleşmediler. Gittim bi tane daha erkek aldım kafesde 2 aydan beri kavga ediyolar . :) Tamam kabul ediyorum çok cani adamım :)

Bayıldım. Ne şeker hepsi. :p
Bak bak doyamadım hiç birine. :)

Kaiken - çok teşekkür ederim yorum için tabii yepyeni resimlerle yine gelirim :)

Boone - Ah kardeşim :) keşke rengi gibi huyuda güzel olsa çok yaramaz o

CastieL - heheh :D sen hepsiyle önceden tanışmıştın :D

Em!R - ikisinin arkadaş olması çok güzel olur :)

Perii - ehh o sadece bir söz :D kargalar en zeki ve sadık kuşlardan çevremizde bu kadar çok olan bu kuşun değerini bilmiyoruz maalesef :D

DoGu - değerli kardeşim beyaz olan (albino) kuşlarda sadece kendi türünden çiftleşiyor diye biliyorum yanlış biliyorda olabilirim tabii :)

HÜMA - Teşekkür ederim :)

NoyaN onu bunu bilmem ben çok yaşıyorlar zaten bizde yemiş sebze bırakmadılar :) bu kadar çok artarsa gelecekte sebze dikemeyecez ki :p ceviz zamanında ceviz bırakmıyolar bize ya :D

NoyaN onu bunu bilmem ben çok yaşıyorlar zaten bizde yemiş sebze bırakmadılar :) bu kadar çok artarsa gelecekte sebze dikemeyecez ki :p ceviz zamanında ceviz bırakmıyolar bize ya :D

Hepsini bana getiriyolar işte :-D dikmeyin siz yine çalarız eheh :-D

cok guzeller bunlar C.B haricinde :kop:
o ne yahu korktum :lutfen:
muhabbet ku$larina hastayim cok guzeller :kiki:
bende alicam cok cok guzel fotolar bunlar :heyoo:
kolay gelsin hepsiyle :kop:

Hayvanlarla ilgilenebilen insanları herzaman takdir etmişimdir.Atlara ve kedilerede yönelmeni öneririm.At macera ruhu,kedide umursamazlık huyu pompalar.Sen ağırlıklı olarak kanatlılara yönelmişsin.Eh pilot adamda bu beklenir ancak. :p Gerçi senden kartal akbaba beslemenide beklerdim.Şöyle en vahşisinden,hızlı uçanından :p :D Çok şekerler.Cicişlerine olan tutkun bitmesin hiç :p

Hayvanlarla ilgilenebilen insanları herzaman takdir etmişimdir.Atlara ve kedilerede yönelmeni öneririm.At macera ruhu,kedide umursamazlık huyu pompalar.Sen ağırlıklı olarak kanatlılara yönelmişsin.Eh pilot adamda bu beklenir ancak. :p Gerçi senden kartal akbaba beslemenide beklerdim.Şöyle en vahşisinden,hızlı uçanından :p :D Çok şekerler.Cicişlerine olan tutkun bitmesin hiç :p

yorum için teşekkürler pitre :)

kartal akbaba daha bulamadım ama bulunca beslerim tabii :D :D

Geri