Cins: Serçe
İsim: Çirkin
Görevi: sabahları erkenden uyandırmak yemek saatlerini haber etmek boyun öpmek
Cins: Muhabbet kuşu
İsim: Cicikuş
Görevi: dans etmek, oyun oynamak, kavga etmek, küfür etmek, başınıza konup saçınızı dağıtmak en sevdiği şeydir... ve karısıyla sevişmek (çok fecidir bu konuda)
İsim: Cicikız
Görevi: kocasını sinir etmek, omuzdan inmemek, insanmış gibi davranmak
İsim: Limon
Görevi: kendini insan sanmak, dışarıya sizinle çıkmak, yemek masasında tuz istemek, geceleri güç kullanarak zorla boynunuzda uyumak
Cins: Güvercin
İsim: Fabrika
Görevi: yemek saatlerinde içeri girmek, hava durumu sunuculuğu (üşüdüğünde içeri giriyor ve havanın soğuk olduğunu anlıyoruz) ve balkonda sürekli üremek üremek üremek....
Cins: Karga
İsim: Kara'can
Görevi: mutfaktan ekmek çalıp zorla size yedirmek, hergün banyo yapmak, komşuların bahçesinden meyve çalıp getirmek, kucağınızda uyumak ve sizi küçük bir topla oynamaya zorlamak
Cins: Kurt (gerçek bir kurt ormanda bulmuştum annesi ölüydü dayanamadım aldım)
Adı: C.B
Görevi: Özel güvenlik, yorgan olarak kullanılabilir, yastık olabilir
sizinle birlikte doğa yürüyüşlerine çıkar, iki ayağının üstüne kalktığında 1.90 boyun olan benim boyumu geçer 
Deepnot: bu kadar hayvana nasıl bakıyorsun diyorsanız inanın ki zorlanmıyorum nede olsa onlarda artık bizden bir parça yediğimiz içtiğimiz hep aynı hayvanlara değer verdiğimizde onların pek çok insandan sadık ve sevgi dolu olduğunu görebiliriz
"aşırı" bir hayvansever olarak saygılarımla
İsim: Çirkin
Görevi: sabahları erkenden uyandırmak yemek saatlerini haber etmek boyun öpmek
İsim: Cicikuş
Görevi: dans etmek, oyun oynamak, kavga etmek, küfür etmek, başınıza konup saçınızı dağıtmak en sevdiği şeydir... ve karısıyla sevişmek (çok fecidir bu konuda)
İsim: Cicikız
Görevi: kocasını sinir etmek, omuzdan inmemek, insanmış gibi davranmak
İsim: Limon
Görevi: kendini insan sanmak, dışarıya sizinle çıkmak, yemek masasında tuz istemek, geceleri güç kullanarak zorla boynunuzda uyumak
Cins: Güvercin
İsim: Fabrika
Görevi: yemek saatlerinde içeri girmek, hava durumu sunuculuğu (üşüdüğünde içeri giriyor ve havanın soğuk olduğunu anlıyoruz) ve balkonda sürekli üremek üremek üremek....
Cins: Karga
İsim: Kara'can
Görevi: mutfaktan ekmek çalıp zorla size yedirmek, hergün banyo yapmak, komşuların bahçesinden meyve çalıp getirmek, kucağınızda uyumak ve sizi küçük bir topla oynamaya zorlamak
Cins: Kurt (gerçek bir kurt ormanda bulmuştum annesi ölüydü dayanamadım aldım)
Adı: C.B
Görevi: Özel güvenlik, yorgan olarak kullanılabilir, yastık olabilir
Deepnot: bu kadar hayvana nasıl bakıyorsun diyorsanız inanın ki zorlanmıyorum nede olsa onlarda artık bizden bir parça yediğimiz içtiğimiz hep aynı hayvanlara değer verdiğimizde onların pek çok insandan sadık ve sevgi dolu olduğunu görebiliriz
"aşırı" bir hayvansever olarak saygılarımla