Çiçek ağaçları önerisi

Konu sahibi son olarak 2302 gün önce görüldü
Taşındığımız evin bahçesine ağaç dikeceğiz ama meyve ağacı olsun istemiyorum parklarda gördüğümüz pempe çiçekli ağaçlarlan önerebileceğiniz var mı isimlerini de bilmiyorum zaten bu arada dikeceğimiz yer doğu ve batı cepheli

Çam dikin gitsin.

Canim ben sana su pembe cicek acan sakura agici oneriyorum, ilkbaharda al kahveni guzelligi izle .p

images

Erguvan
Leylak
Begolvil(gelin duvagi)
Bunlar cok guzel oluyorlar bahcede ama yasadigin yerin iklimide onemli..

Canim We~ olucak o .p bilmiyorum tam Turkce ismini , Hollandacadan Turkceye tercume edince sakura cikiyor. Bunlar ilkbaharda cok guzel oluyor ben cok seviyorum.

Nickimin çiçeği size amade efendim.:o
Erguvan ve yasemen bütün olarak çok hoşuma gidiyor. Bu salkım çiçeğinin sarısı beyazı mor ve pembesi mevcuttur. Lâkin dikmek isterseniz morunu dikin.p

Kolay gelsin.))

Allah ilerde ev nasip ederse ben de tüylü tüysüz salkımlanan çiçekleri doldurmayı düşünüyorum.

Japon gülü çiçek açınca çok güzel gözüküyo, bi kaç rengi bi arada görüyorum parklarda bahçelerde öyle daha da güzel bi manzara oluşturuyolar.. bi çok belediye parkında dikili olduğuna göre bakımı zor hassas bi ağaç da değil sanırım..ama yaprak dökmeyen ağaçlardan da ekmek lazım aralarına ki kışın bahçe kötü gözükmesin..

Japon gülü çok çabuk yıpranan bi çiçek bizim hastanede ekiyorlardı üç güne soluyordu senin dediğin ağaç gibi bir şey mi yoksa saksı çiçeği boyutunda mı

ağaç, hani böyle zambak formunda açıyo çiçekleri, kırmızı renklisi yaygın ama bi çok rengi var, ebrusu bile var. Bizim akdeniz bölgesinde çok aygın iklime göre yetiştirilmesi zorlaşıyor mu bilmiyorum..
Bi de nar çiçeği var o da nar ağacı gibi bi ağaç ama çiçekleri gül goncası gibi.

Bu tür ağaçların kırmızı / pembe renkte olanları genelde süs elması olarak bilinir. Bir de beyaz olanları var ama onların bakımı, hayvan bakımı kadar zor sanıyorum. Dikip bırakmakla olmuyor yani. Yine de uzmanından bilgi almakta fayda var.

Geri