çiçegim açıyor

Konu sahibi son olarak 3970 gün önce görüldü
10850157_10152937559794441_8109934444822300683_n.jpg

aaa para acan cicek ne guzelmis nerden aldin adi ne bizde alalim :s

yakında 200luk acar 1 2 ay güneş gormesi yeter

Hacı abi bu güne kadar yayınladığın bir kaç fotoğrafa baktım geneli gösteriş ve para üzerine anladığım kadarıyla. Yanlış anlama Allah daha çok versin ama şu söz hep içimde kaldı bu gün şu görüntüyü gördükten sonra söylemek istedim " Güzelliğine güvenme bir çiban yeter, malına güvenme bir kıvılcım yeter". Allah varlıktan yokluğa düşürmesin.

piyeta gelsin analiz yapsın. bana söylediyi isimleri bu çocukla eşleştirsin. bu gidişle nasılsa banlancak gibime geliyor.

selfie çekicem senle tt.

BANLANIRKENE :d

piyeta gelsin analiz yapsın. bana söylediyi isimleri bu çocukla eşleştirsin. bu gidişle nasılsa banlancak gibime geliyor.

selfie çekicem senle tt.

BANLANIRKENE :d

cekınırız kardesım sıkıntı yok cumlelerım yanlıs anlanılıyor.

Allah Allah ta kulları y... kelımesı hayatımızda kullandıgımız bır cumledır ve kımseyı kast ederek soylemedım ustune kımse alınmasın. o cumleyı gordukten sonra yazmak ıstedım.

=)

Hacı abi bu güne kadar yayınladığın bir kaç fotoğrafa baktım geneli gösteriş ve para üzerine anladığım kadarıyla. Yanlış anlama Allah daha çok versin ama şu söz hep içimde kaldı bu gün şu görüntüyü gördükten sonra söylemek istedim " Güzelliğine güvenme bir çiban yeter, malına güvenme bir kıvılcım yeter". Allah varlıktan yokluğa düşürmesin.

1. ben zengın bırı deılm.
2.guzellgıme guvenerekte cumle kullanmam. ben sadece varsayılan seylerı soylerım kı cogu %60 70 dogrudur

sende çiçeğin gibi açılmışssın tt xd

Geri