chrome hk.

Konu sahibi son olarak 2510 gün önce görüldü
merhaba.
forumsal'da gezinirken tıkladığım her üç yahut beş bağlantıdan sonra, yine tıkladığım yeni bağlantı açılmıyor, gri bir arkaplan ve sol altta 'bekliyor' komutu sabit kalıyor.
örneğin: anasayfada beş kez sayfayı yenilersem muhakkak birinde ekte görülen sorun ile karşılaşıyorum ve bu sorunu aşmak için sayfayı tekrardan yenilemem gerekiyor.
diğer tarayıcılar ile denedim, sorun ile karşılaşmadım. sadece chrome bu sorunu yaratıyor ve ben de chrome kullanıyorum çoğunlukla.

yardımlarınızı bekliyorum :hi:

dG5mmp.png

Hayır dostum, VPN kullanmıyorum. Telefondan chrome kullanırken de sorun yok. Sadece bilgisayardan kullanırken bu sorun ile karşılaşıyorum. Bir ayar olmalı ama beceremedim ben açıkçası. Jose Chilavert

proxy ayarlarından birkaç çentik kaldırıp birkaç çentik ekledim, şuan gayet stabil çalışıyor.
çok teşekkür ederim dostum, cennetlik adamsın. :wink: Jose Chilavert

Sorun cozuldugune gore format atin klisesini sallamama gerek kalmadi .p

kapat aç düzelir

Ise ilk girdigimde bi bigisayarim vardi ne kadar cok tozlanmissa zavalli bi sure sonra elektrik supurgesi gibi ses cikarirdi, ben de ustune yapistirirdim iki tane susardi xd
Bu taktikler oyle ici bos efsaneler degil yani ise yarar ahsgdgjs

Ise ilk girdigimde bi bigisayarim vardi ne kadar cok tozlanmissa zavalli bi sure sonra elektrik supurgesi gibi ses cikarirdi, ben de ustune yapistirirdim iki tane susardi xd
Bu taktikler oyle ici bos efsaneler degil yani ise yarar ahsgdgjs

toz veya kablo sürtüyordur benim evdeki pcde öyleydi ayağıma yakın olduğu için tekmelerdim susardı pcsini dövmeyen kulağını döver

Geri